Bakıma Giren Halk Ekmek Fabrikası 1 Ağustos’ta Üretime Yeniden Başlayacak

Güncel 08.07.2022 - 17:11, Güncelleme: 08.07.2022 - 17:14
 

Bakıma Giren Halk Ekmek Fabrikası 1 Ağustos’ta Üretime Yeniden Başlayacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, 9 Temmuz’dan itibaren tadilata giriyor.1 Ağustos’ta Üretime Yeniden Başlayacak

Vatandaşlara çok daha iyi hizmet verebilmek için bakıma giren MER-EK, 1 Ağustos’ta üretime yeniden başlayacak.  Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, vatandaşlara daha verimli hizmet verebilmek için kapsamlı bakıma giriyor. 9 Temmuz itibariyle bakım sürecinden dolayı kapalı kalacak olan MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, 1 Ağustos’ta yeniden üretime başlayacak. MER-EK’e kapsamlı bakım MER-EK’te sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilen ekmekler kentte 43 noktadaki halk ekmek büfesinden vatandaşların sofrasına ulaşıyor. Periyodik bakımları yapılan, fakat 2019’dan beri ağır bakıma sokulmayan MER-EK Halk Ekmek Fabrikası’ndaki yoğun üretimden dolayı tadilat ihtiyacı oluştu. Vatandaşlara çok daha iyi hizmet verebilmek için bakıma giren MER-EK, 1 Ağustos’ta kapılarını yeniden açacak.  “1 Ağustos’tan sonra üretimimiz aksamadan devam edecek” İMAR A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Emircan Özgür, “Halk Ekmek Fabrikamızın kapasitesini artırmak, oluşabilecek aksaklıkları engellemek ve daha verimli işletmek için 9 Temmuz’dan itibaren fabrikamızı kapsamlı bakıma alacağız. Bakım süresince maalesef ekmek üretimine ara vermek durumundayız. Bakımın planlaması 1 Ağustos tarihine kadar olup, 1 Ağustos’tan sonra üretimimiz aksamadan devam edecektir” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, 9 Temmuz’dan itibaren tadilata giriyor.1 Ağustos’ta Üretime Yeniden Başlayacak

Vatandaşlara çok daha iyi hizmet verebilmek için bakıma giren MER-EK, 1 Ağustos’ta üretime yeniden başlayacak. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, vatandaşlara daha verimli hizmet verebilmek için kapsamlı bakıma giriyor. 9 Temmuz itibariyle bakım sürecinden dolayı kapalı kalacak olan MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, 1 Ağustos’ta yeniden üretime başlayacak.

MER-EK’e kapsamlı bakım

MER-EK’te sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilen ekmekler kentte 43 noktadaki halk ekmek büfesinden vatandaşların sofrasına ulaşıyor. Periyodik bakımları yapılan, fakat 2019’dan beri ağır bakıma sokulmayan MER-EK Halk Ekmek Fabrikası’ndaki yoğun üretimden dolayı tadilat ihtiyacı oluştu. Vatandaşlara çok daha iyi hizmet verebilmek için bakıma giren MER-EK, 1 Ağustos’ta kapılarını yeniden açacak. 

“1 Ağustos’tan sonra üretimimiz aksamadan devam edecek”

İMAR A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Emircan Özgür, “Halk Ekmek Fabrikamızın kapasitesini artırmak, oluşabilecek aksaklıkları engellemek ve daha verimli işletmek için 9 Temmuz’dan itibaren fabrikamızı kapsamlı bakıma alacağız. Bakım süresince maalesef ekmek üretimine ara vermek durumundayız. Bakımın planlaması 1 Ağustos tarihine kadar olup, 1 Ağustos’tan sonra üretimimiz aksamadan devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.