Davut Güngör 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Güncel 29.08.2022 - 21:26, Güncelleme: 29.08.2022 - 21:29
 

Davut Güngör 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

28. Dönem Genel Seçimlerinde Ak Parti Mersin milletvekili aday adayı Davut Güngör, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıldönümünde bir kutlama mesajı yayınladı

28. Dönem Genel Seçimlerinde Ak Parti Mersin milletvekili aday adayı Davut Güngör, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Türk milletinin nice fedakârlıklarla verdiği istiklal mücadelesini bütün dünyaya haykırdığı ve sonucunu zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos 1922 tarihinde,  Anadolu'nun ebedi Türk Yurdu olduğu tescil edilmiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı ,kahraman Türk ordusunun ve tarih sahnesinden silinmek istenen Türk milletinin varoluş mücadelesinin en güzel örneklerinden biridir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürkʹün önderliğinde 26 Ağustosʹta başlatılan taarruzla 30 Ağustosʹta büyük zafer kazanılmıştır. Ülkemiz, milletiyle bölünmez bir bütün olarak, bugün kardeşliğimize kasteden tüm tehditlerin kararlılıkla üstesinden gelmekte daha aydınlık bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Bizlere düşen görev, her türlü zorlukları aşarak ecdadımızın kurduğu cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramıʹnın 100. yıldönümünü bir kez daha en içten dileklerimle kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet, şükran ve dualarla yad eder, aziz hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım                                                                                                                                                                                                                                                                                 
28. Dönem Genel Seçimlerinde Ak Parti Mersin milletvekili aday adayı Davut Güngör, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıldönümünde bir kutlama mesajı yayınladı

28. Dönem Genel Seçimlerinde Ak Parti Mersin milletvekili aday adayı Davut Güngör, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Türk milletinin nice fedakârlıklarla verdiği istiklal mücadelesini bütün dünyaya haykırdığı ve sonucunu zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos 1922 tarihinde,  Anadolu'nun ebedi Türk Yurdu olduğu tescil edilmiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı ,kahraman Türk ordusunun ve tarih sahnesinden silinmek istenen Türk milletinin varoluş mücadelesinin en güzel örneklerinden biridir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürkʹün önderliğinde 26 Ağustosʹta başlatılan taarruzla 30 Ağustosʹta büyük zafer kazanılmıştır.

Ülkemiz, milletiyle bölünmez bir bütün olarak, bugün kardeşliğimize kasteden tüm tehditlerin kararlılıkla üstesinden gelmekte daha aydınlık bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemektedir.

Bizlere düşen görev, her türlü zorlukları aşarak ecdadımızın kurduğu cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramıʹnın 100. yıldönümünü bir kez daha en içten dileklerimle kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet, şükran ve dualarla yad eder, aziz hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım

                                                                                                                                                                                                                                                                                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.