Mersin Ticaret Borsası'nda Abdullah Özdemir Güven Tazeledi.

Güncel 01.10.2022 - 19:12, Güncelleme: 01.10.2022 - 19:53
 

Mersin Ticaret Borsası'nda Abdullah Özdemir Güven Tazeledi.

Bugün gerçekleştirilen yüksek katılımlı Mersin Ticaret Borsası seçimlerini mevcut Başkan Ö.Abdullah Özdemir yeniden seçildi. Özdemir 7 komitenin 5'ini kazandı.

Bugün gerçekleştirilen Mersin Ticaret Borsası seçimlerini mevcut Başkan Ö.Abdullah Özdemir yeniden seçildi. Özdemir 7 komitenin 5'ini kazandı. Mersin Ticaret Borsası binasında gerçekleşen seçimlerde iki aday yarıştı. Mevcut Başkan Ö.Abdullah Özdemir seçimleri kazanarak güven tazeledi. Yeşil listeye sahip Özdemir, 7 komitenin 5'ni kazanarak 15 meclis üyesine sahip oldu. Diğer aday Bülent Elbeyli de 5 meclis üyesini aldı.Seçimlerde bir komite dışında her komiteden 3 meclis üyesi seçilirken, bir komiteden de 2 meclis üyesi seçiliyor. 1008 kayıtlı seçmen ile Mersin Ticaret Borsası seçimlerine katılım yüzde 70'lerin üzerinde oldu.  7 Ekim cuma günü yönetim kurulu seçimleri gerçekleştirilecek. İnovatifhaber.com olaral seçimi kazanan Mersin'in sevilen ve tanınan değerli ismi Abdullah Özdemir'i kutluyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Bugün gerçekleştirilen yüksek katılımlı Mersin Ticaret Borsası seçimlerini mevcut Başkan Ö.Abdullah Özdemir yeniden seçildi. Özdemir 7 komitenin 5'ini kazandı.

Bugün gerçekleştirilen Mersin Ticaret Borsası seçimlerini mevcut Başkan Ö.Abdullah Özdemir yeniden seçildi. Özdemir 7 komitenin 5'ini kazandı. Mersin Ticaret Borsası binasında gerçekleşen seçimlerde iki aday yarıştı. Mevcut Başkan Ö.Abdullah Özdemir seçimleri kazanarak güven tazeledi. Yeşil listeye sahip Özdemir, 7 komitenin 5'ni kazanarak 15 meclis üyesine sahip oldu. Diğer aday Bülent Elbeyli de 5 meclis üyesini aldı.Seçimlerde bir komite dışında her komiteden 3 meclis üyesi seçilirken, bir komiteden de 2 meclis üyesi seçiliyor.

1008 kayıtlı seçmen ile  Mersin Ticaret Borsası seçimlerine katılım yüzde 70'lerin üzerinde oldu. 

7 Ekim cuma günü yönetim kurulu seçimleri gerçekleştirilecek.

İnovatifhaber.com olaral seçimi kazanan Mersin'in sevilen ve tanınan değerli ismi Abdullah Özdemir'i kutluyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.