Mersin MİSİAD deprem bölgesine yardım tırları gönderdi.

Güncel 12.02.2023 - 08:15, Güncelleme: 12.02.2023 - 12:57
 

Mersin MİSİAD deprem bölgesine yardım tırları gönderdi.

MİSİAD merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrasında yardım malzemelerini taşıyan tırları bölgeye gönderdi.

Memleketçi Sanayici ve İş İnsanları Derneği ( MİSİAD )  merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrasında yardım malzemelerini taşıyan tırları  bölgeye gönderdi. MİSİAD Genel Başkanı Ferudun Öncel önderliğinde gerçekleşen yardım kampanyasına Mersin, Şanlıurfa, Mardin ve Gaziantep ve diğer şubeleri de bu yardımlara destek verdiler. MİSİAD Mersin şube Başkanı Zeki Üren,  yaptığı açıklamada  “Cumhuriyet tarihinin en büyük afeti olan depremden dolayı  büyük üzüntü yaşamaktayız. Bu depremin yaralarını ülke olarak hep birlikte saracağız. Bunun için de tek yürek olduk. Bu vesile ile Mersin MİSİAD olarak yardım malzemesi taşıyan iki tırı Kahraman Maraş ve Hatay’a ulaştırdık. Kalbimiz,  desteğimiz affet bölgesinde yurttaşlarımızla olmaya devam edecek. Enkaz altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılmasını diliyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
MİSİAD merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrasında yardım malzemelerini taşıyan tırları bölgeye gönderdi.

Memleketçi Sanayici ve İş İnsanları Derneği ( MİSİAD )  merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrasında yardım malzemelerini taşıyan tırları  bölgeye gönderdi.

MİSİAD Genel Başkanı Ferudun Öncel önderliğinde gerçekleşen yardım kampanyasına Mersin, Şanlıurfa, Mardin ve Gaziantep ve diğer şubeleri de bu yardımlara destek verdiler.

MİSİAD Mersin şube Başkanı Zeki Üren,  yaptığı açıklamada  “Cumhuriyet tarihinin en büyük afeti olan depremden dolayı  büyük üzüntü yaşamaktayız. Bu depremin yaralarını ülke olarak hep birlikte saracağız. Bunun için de tek yürek olduk. Bu vesile ile Mersin MİSİAD olarak yardım malzemesi taşıyan iki tırı Kahraman Maraş ve Hatay’a ulaştırdık. Kalbimiz,  desteğimiz affet bölgesinde yurttaşlarımızla olmaya devam edecek. Enkaz altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılmasını diliyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.