Davut Güngör 'Birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı hep beraber saracağız.'

Güncel 17.02.2023 - 15:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 17:45
 

Davut Güngör 'Birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı hep beraber saracağız.'

Ak Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Davut Güngör, deprem sonrası yayınladığı mesajında " Yaşadığımız acı tarifsiz ama gün birlik olma günü. Yaralarımızı hep birlikte saracağız' dedi

Ak Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Davut Güngör, deprem sonrası yayınladığı mesajında  " Yaşadığımız acı tarifsiz ama gün birlik olma günü. Yaralarımızı hep birlikte saracağız' dedi Davut Güngör mesajında  şu ifadelere yer verdi: Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle tüm vatandaşlarımıza öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türkiye bir deprem ülkesi. Bu bilinçle hareket etmeli ve depremden korunmak için gerekli her türlü tedbiri almalı ve de doğru uygulamalar   ile de depreme dayanıklı çevre dostu yapılarla can ve mal güvenliğimizi güvence altına alarak geleceğimize ve  çocuklarımıza sağlıklı, güvenli kentler bırakacak plan ve projeleri hayata geçirmek için daha çok çalışmalıyız. Yaşadığımız acı tarifsiz ama gün birlik olma günü. Dayanışmanın doruğa ulaştığı bu günlerde  birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı hep beraber saracağız. Bu vesile ile başta Kahramanmaraş olmak üzere Hatay, Kilis, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa ile birçok şehrimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dilerken, tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Ak Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Davut Güngör, deprem sonrası yayınladığı mesajında " Yaşadığımız acı tarifsiz ama gün birlik olma günü. Yaralarımızı hep birlikte saracağız' dedi

Ak Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Davut Güngör, deprem sonrası yayınladığı mesajında  " Yaşadığımız acı tarifsiz ama gün birlik olma günü. Yaralarımızı hep birlikte saracağız' dedi

Davut Güngör mesajında  şu ifadelere yer verdi:

Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle tüm vatandaşlarımıza öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Türkiye bir deprem ülkesi. Bu bilinçle hareket etmeli ve depremden korunmak için gerekli her türlü tedbiri almalı ve de doğru uygulamalar  

ile de depreme dayanıklı çevre dostu yapılarla can ve mal güvenliğimizi güvence altına alarak geleceğimize ve  çocuklarımıza sağlıklı, güvenli kentler bırakacak plan ve projeleri hayata geçirmek için daha çok çalışmalıyız.

Yaşadığımız acı tarifsiz ama gün birlik olma günü. Dayanışmanın doruğa ulaştığı bu günlerde  birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı hep beraber saracağız.

Bu vesile ile başta Kahramanmaraş olmak üzere Hatay, Kilis, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa ile birçok şehrimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dilerken, tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.