Tüzün ‘1 Yıldır Aday Seçemeyenler Ülke Yönetmek İstiyor!’

Güncel 04.03.2023 - 17:05, Güncelleme: 05.03.2023 - 21:46
 

Tüzün ‘1 Yıldır Aday Seçemeyenler Ülke Yönetmek İstiyor!’

Hasan Tüzün '6'lı masa alenen halkla alay ediyor.' dedi.

Hasan Tüzün: "6'lı masa alenen halkla alay ediyor." dedi. Ak Partili Tüzün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak hala bir isimde uzlaşamamasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Tüzün açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Tam 1 yıldır 6 farklı ideolojiye sahip parti başkanları Cumhurbaşkanı olarak görmek istedikleri adayı açıklamadı, açıklayamadı. Çünkü öyle bir aday yok . Hepsi bunu çok iyi biliyorlar. Tek amaçları Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin demek. Bu zihniyet ülke yönetemez. 1 yılda bir isim seçemeyenlere ülke emanet edilmez . Bu halkla dalga geçmektir, halkı yok saymaktır. " dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
Hasan Tüzün '6'lı masa alenen halkla alay ediyor.' dedi.

Hasan Tüzün: "6'lı masa alenen halkla alay ediyor." dedi.

Ak Partili Tüzün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak hala bir isimde uzlaşamamasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Tüzün açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Tam 1 yıldır 6 farklı ideolojiye sahip parti başkanları Cumhurbaşkanı olarak görmek istedikleri adayı açıklamadı, açıklayamadı. Çünkü öyle bir aday yok . Hepsi bunu çok iyi biliyorlar. Tek amaçları Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin demek. Bu zihniyet ülke yönetemez. 1 yılda bir isim seçemeyenlere ülke emanet edilmez . Bu halkla dalga geçmektir, halkı yok saymaktır. " dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.