Davut Güngör 'İstiklâl Marşımızın kabulünün 102. yıl dönümü kutlu olsun.'

Güncel 12.03.2023 - 15:07, Güncelleme: 12.03.2023 - 15:07
 

Davut Güngör 'İstiklâl Marşımızın kabulünün 102. yıl dönümü kutlu olsun.'

Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Davut Güngör, İstiklal Marşının kabulünün 102. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Gününde bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Davut Güngör,  yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Milli mücadelemizin sembolü, bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşımızın TBMM’de kabul edilişinin 102. yıl dönümü kutluyor ve  Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u minnetle anıyoruz. Savaş koşulları altında yazılan İstiklâl Marşı, milletimizin cesareti, ecdadımızın vatan topraklarımıza kast edenlere karşı gösterdiğimiz kahramanlık mücadelemizin anlatıldığı eşsiz dizelerle doludur. Ezelden beri hür yaşamış ve ilelebet hür yaşayacak milletimizin duygu ve düşüncelerin tercüman olmaktadır. İstiklâl ve istikbal mücadelemizin simgesi ve hürriyete olan bağlılığımızın yegane sembolü ve de her zaman  moral ve cesaret kaynağı olmuştur. olmuştur. İstiklal Marşımızda anlamını bulan geçmişteki muhteşem mücadelenin önem ve değerinin şuuruna vararak atalarımızdan bize kalan vatanımıza her zaman sahip çıkmalıyız. Milli mücadelemizin sembolü, bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşımızın TBMM tarafından kabul edilişinin 102. yıl dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Mehmet Akif Ersoy'u ve kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Davut Güngör, İstiklal Marşının kabulünün 102. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Gününde bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Davut Güngör,  yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Milli mücadelemizin sembolü, bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşımızın TBMM’de kabul edilişinin 102. yıl dönümü kutluyor ve  Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u minnetle anıyoruz.

Savaş koşulları altında yazılan İstiklâl Marşı, milletimizin cesareti, ecdadımızın vatan topraklarımıza kast edenlere karşı gösterdiğimiz kahramanlık mücadelemizin anlatıldığı eşsiz dizelerle doludur.

Ezelden beri hür yaşamış ve ilelebet hür yaşayacak milletimizin duygu ve düşüncelerin tercüman olmaktadır. İstiklâl ve istikbal mücadelemizin simgesi ve hürriyete olan bağlılığımızın yegane sembolü ve de her zaman  moral ve cesaret kaynağı olmuştur.

olmuştur. İstiklal Marşımızda anlamını bulan geçmişteki muhteşem mücadelenin önem ve değerinin şuuruna vararak atalarımızdan bize kalan vatanımıza her zaman sahip çıkmalıyız.

Milli mücadelemizin sembolü, bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşımızın TBMM tarafından kabul edilişinin 102. yıl dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Mehmet Akif Ersoy'u ve kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.