Seçer'den Cumhurbaşkanı'na gönderme 'AKP'li belediyeler rahat olsun'

Siyaset 27.03.2023 - 08:00, Güncelleme: 27.03.2023 - 09:57
 

Seçer'den Cumhurbaşkanı'na gönderme 'AKP'li belediyeler rahat olsun'

CHP'li Seçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İskenderun'daki açılışta CHP'li belediyeleri hedef alan sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İskenderun'da sarf ettiği "Burası CHP’li demedik. Biz ne dedik, ‘Bunlar da bizim vatanımız, bunlar da bizim vatandaşımız’ dedik” yönündeki açıklamasına ve CHP’li belediyelerin deprem bölgesine yardım etmediği iddiasına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tepki gösterdi. Seçer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Görev süremizin 4 yılı bitti. Gaziantep, Bursa, Kocaeli, Konya, Kayseri, Erzurum gibi diğer büyükşehir belediyeleri rahat olsun… 15 Mayıs’tan sonra bizim 4 yıldır yaşadığımız ayrımcılığı, hor görülmeyi, engelleri yaşamayacaklar. Çünkü belediyeler devletin bir parçasıdır ve millete hizmet ederler. Adil, huzurlu, hizmet dolu nice yıllara inşallah" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine gönderme yaptı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
CHP'li Seçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İskenderun'daki açılışta CHP'li belediyeleri hedef alan sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İskenderun'da sarf ettiği "Burası CHP’li demedik. Biz ne dedik, ‘Bunlar da bizim vatanımız, bunlar da bizim vatandaşımız’ dedik” yönündeki açıklamasına ve CHP’li belediyelerin deprem bölgesine yardım etmediği iddiasına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tepki gösterdi.

Seçer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Görev süremizin 4 yılı bitti. Gaziantep, Bursa, Kocaeli, Konya, Kayseri, Erzurum gibi diğer büyükşehir belediyeleri rahat olsun… 15 Mayıs’tan sonra bizim 4 yıldır yaşadığımız ayrımcılığı, hor görülmeyi, engelleri yaşamayacaklar. Çünkü belediyeler devletin bir parçasıdır ve millete hizmet ederler. Adil, huzurlu, hizmet dolu nice yıllara inşallah" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine gönderme yaptı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.