Gültak, Onkobüs Hizmeti Alan Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Güncel 07.04.2023 - 12:58, Güncelleme: 07.04.2023 - 12:58
 

Gültak, Onkobüs Hizmeti Alan Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Başkan Gültak, belediyenin ücretsiz sunduğu Onkobüs Servis hizmetinden faydalanan kanser hastası vatandaşlar ve yakınlarıyla buluştu.

Belediyenin sağladığı Onkobüs Hizmetinden faydalanan, aralarında deprem bölgesinden göç eden kanser hastalarının da olduğu vatandaşlarla iftarda bir araya gelen Başkan Gültak; “Akdeniz’de herkesin elinden tutmaya, her vatandaşımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. İşte bu amaçla başlattığımız Onkobüs Servis Hizmeti de ilk kez bizim başlattığımız, patenti de bize ait bir projedir” dedi. Birkaç gün önce belediye personeli ve yakınları için iftar programı düzenleyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, bu kez de belediyenin ücretsiz sunduğu Onkobüs Servis hizmetinden faydalanan kanser hastası vatandaşlar ve yakınlarıyla buluştu. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleşen buluşmaya kanserle mücadele eden yaklaşık 200 vatandaş ile aile bireyleri katıldı. Programa, Başkan Gültak’ın eşi Behiye Gültak, Meclis Üyesi Aydın Egin ile Camişerif Mahallesi Muhtarı Derin Günüç de eşlik etti. “Akdeniz’de barış ve huzur iklimini sağladık” Konuklarıyla tek tek selamlaşıp sohbet eden Başkan Gültak, iftara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Sağlığın ve huzurun önemine değinen Başkan Gültak, “Akdeniz; Mersin’in en sıkıntılı, en kavgalı ilçesiydi. Fakat biz aradan geçen 4 yılda Akdeniz ilçemizde barışı, kardeşliği ve huzuru yeniden sağladık. Hiç kimse artık dili veya inancı nedeniyle ötelenmiyor” dedi. “Onkobüs projesinin patenti bize ait” “Onkobüs servis hizmeti Türkiye’de ilk kez bizim uyguladığımız bir proje” diyen Başkan Gültak, “Patenti tamamen bize ait. Diyaliz ve fizik tedavi hastaları bir şekilde servis buluyorlar. Ama kemoterapi alan hastalarımız için bir servis yoktu. Biz, Akdeniz’de herkesin elinden tutmaya, her vatandaşımıza yetişmeye ve hizmet vermeye çalışıyoruz. Hizmet ve projelerimiz devam edecek. Bugün aramızda olup tedavi gören tüm konuklarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Bu mübarek Ramazan ayında Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin, inşallah hastalarımız da şifa bulsun” ifadelerini kullandı. Kur’an tilavetinin ardından, babası onkoloji tedavisi gören çocuklardan biri olan Feyza Albayrak iftar duasını okudu. Duygularını dile getiren ve aralarında deprem bölgesinden gelen hastalar ile yakınlarının da olduğu vatandaşlar, hem kendilerine sunulan ücretsiz Onkobüs servis hizmeti hem de iftarda bir araya gelmelerinden ötürü Başkan Gültak ve ekibine teşekkür etti.  
Başkan Gültak, belediyenin ücretsiz sunduğu Onkobüs Servis hizmetinden faydalanan kanser hastası vatandaşlar ve yakınlarıyla buluştu.

Belediyenin sağladığı Onkobüs Hizmetinden faydalanan, aralarında deprem bölgesinden göç eden kanser hastalarının da olduğu vatandaşlarla iftarda bir araya gelen Başkan Gültak; “Akdeniz’de herkesin elinden tutmaya, her vatandaşımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. İşte bu amaçla başlattığımız Onkobüs Servis Hizmeti de ilk kez bizim başlattığımız, patenti de bize ait bir projedir” dedi.

Birkaç gün önce belediye personeli ve yakınları için iftar programı düzenleyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, bu kez de belediyenin ücretsiz sunduğu Onkobüs Servis hizmetinden faydalanan kanser hastası vatandaşlar ve yakınlarıyla buluştu. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleşen buluşmaya kanserle mücadele eden yaklaşık 200 vatandaş ile aile bireyleri katıldı. Programa, Başkan Gültak’ın eşi Behiye Gültak, Meclis Üyesi Aydın Egin ile Camişerif Mahallesi Muhtarı Derin Günüç de eşlik etti.

“Akdeniz’de barış ve huzur iklimini sağladık”

Konuklarıyla tek tek selamlaşıp sohbet eden Başkan Gültak, iftara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Sağlığın ve huzurun önemine değinen Başkan Gültak, “Akdeniz; Mersin’in en sıkıntılı, en kavgalı ilçesiydi. Fakat biz aradan geçen 4 yılda Akdeniz ilçemizde barışı, kardeşliği ve huzuru yeniden sağladık. Hiç kimse artık dili veya inancı nedeniyle ötelenmiyor” dedi.

“Onkobüs projesinin patenti bize ait”

“Onkobüs servis hizmeti Türkiye’de ilk kez bizim uyguladığımız bir proje” diyen Başkan Gültak, “Patenti tamamen bize ait. Diyaliz ve fizik tedavi hastaları bir şekilde servis buluyorlar. Ama kemoterapi alan hastalarımız için bir servis yoktu. Biz, Akdeniz’de herkesin elinden tutmaya, her vatandaşımıza yetişmeye ve hizmet vermeye çalışıyoruz. Hizmet ve projelerimiz devam edecek. Bugün aramızda olup tedavi gören tüm konuklarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Bu mübarek Ramazan ayında Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin, inşallah hastalarımız da şifa bulsun” ifadelerini kullandı.

Kur’an tilavetinin ardından, babası onkoloji tedavisi gören çocuklardan biri olan Feyza Albayrak iftar duasını okudu. Duygularını dile getiren ve aralarında deprem bölgesinden gelen hastalar ile yakınlarının da olduğu vatandaşlar, hem kendilerine sunulan ücretsiz Onkobüs servis hizmeti hem de iftarda bir araya gelmelerinden ötürü Başkan Gültak ve ekibine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.