Davut Güngör 'Türk Polis Teşkilatının 178. Yılını ve Polis Haftası’nı kutlarım'

Güncel 08.04.2023 - 12:11, Güncelleme: 08.04.2023 - 12:58
 

Davut Güngör 'Türk Polis Teşkilatının 178. Yılını ve Polis Haftası’nı kutlarım'

Ak Parti Mersin Milletvekili aday adayı Davut Güngör, Türk Polis Teşkilatının 178. Yılını ve Polis Haftası’nı yayınladığı mesaj ile kutladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili aday adayı Davut Güngör açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Ülkemizde güven ve istikrar ortamının sağlanmasında, huzur ve refahın korunmasında 178 yıllık şanlı geçmişi, tecrübesi, bugünden geleceğe uzanan bilgi ve deneyimiyle en büyük vazifeyi üstlenen Polis Teşkilatımıza çok şey borçluyuz. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin teminatı olduğu kadar,  Devletimizin güvenliğini tehlikeye atacak her türlü yıkıcı ve bölücü şer odaklarının karşısında her zaman dimdik durmayı en şerefli bir görev bilmiştir. Polis teşkilatımızın kahraman mensupları, milletimizin huzur içerisinde yaşaması, can ve mal güvenliğinin temini için her türlü şartta büyük bir özveriyle görevini yerine getirmektedir. Ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamak için gece gündüz demeden fedakarca çalışan, her türlü zorluğa göğüs geren tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı ve Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümünü kutluyor, yaşamını yitiren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Ak Parti Mersin Milletvekili aday adayı Davut Güngör, Türk Polis Teşkilatının 178. Yılını ve Polis Haftası’nı yayınladığı mesaj ile kutladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili aday adayı Davut Güngör açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Ülkemizde güven ve istikrar ortamının sağlanmasında, huzur ve refahın korunmasında 178 yıllık şanlı geçmişi, tecrübesi, bugünden geleceğe uzanan bilgi ve deneyimiyle en büyük vazifeyi üstlenen Polis Teşkilatımıza çok şey borçluyuz. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin teminatı olduğu kadar,  Devletimizin güvenliğini tehlikeye atacak her türlü yıkıcı ve bölücü şer odaklarının karşısında her zaman dimdik durmayı en şerefli bir görev bilmiştir.

Polis teşkilatımızın kahraman mensupları, milletimizin huzur içerisinde yaşaması, can ve mal güvenliğinin temini için her türlü şartta büyük bir özveriyle görevini yerine getirmektedir.

Ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamak için gece gündüz demeden fedakarca çalışan, her türlü zorluğa göğüs geren tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı ve Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümünü kutluyor, yaşamını yitiren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.