Lig Şampiyonu Tarsus Belediyesi Oldu

Spor 09.04.2023 - 14:07, Güncelleme: 09.04.2023 - 14:07
 

Lig Şampiyonu Tarsus Belediyesi Oldu

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı

Lig’in son maçında BOTAŞ Kadın Basketbol Takımı ile karşılaşan takım, 71-52 skorla galibiyet alarak Süper Lig’e merhaba dedi. Şampiyonluk sevinci ise tribünleri dolduran yüzlerce Tarsuslu ile birlikte kutlandı. Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, iki maç önce şampiyonluğu garantilemişti. Son olarak 30. hafta maçında da yüzleri güldürdü. Haftalardır liderlik koltuğunu koruyan Tarsuslu Periler, Botaş Gelişim Kadın Basketbol Takımı karşısında ligin son galibiyetini alarak Süper Lig  kapısını araladı. Takımını yalnız bırakmayan Tarsuslular, Edip Buran Spor Salonu’nda tribünlerden destek oldu. “HEDEFİMİZ OLAN ŞAMPİYONLUĞU TARSUS’A GETİRDİK’’ Büyük başarılar elde ederek Tarsus halkını gururlandıran Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Mustafa Secerlioğlu, “Sezon başında Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan, bize lig boyunca 2 kupa hedefi koymuştu ve kesin şampiyonluğun Tarsus'a gelmesini istediğini bu yönde bizlere güvendiğini söylemişti. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık ve önce Federasyon Kupasını kazandık. Ardından 2. hedefimiz olan şampiyonluğu da Tarsus'a getirdik ve başkanımıza verdiğimiz sözümüzü tuttuk.  Bu süreçte Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan maddi manevi her zaman takımımızın yanında oldu. Başkanımız Süper Lig’e çıkıp Tarsus'a Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının gelmesini bunun da Tarsus gençliğine ve Tarsus'un tanıtımına çok faydalı olacağının bilincini bizlere aşıladı. Başkanımıza bizlere olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı.  “TAKIM ARTIK BİZLERİ SÜPER LIG’DE GURURLANDIRACAK’’ Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan her zaman destekte olduğunu belirterek “Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımımızı kutluyorum. Sezon başından itibaren her maçta bizlere galibiyet sevinci yaşattılar. Tarsus’umuzu nice şehirlerde temsil ettiler ve bizleri hep gururlandırdılar. Federasyon Kupası sonrası şimdi de kentimize bir lig kupası daha kazandırıldı. Kadın Basketbol Takımımız artık Süper Lig’de bizleri gururlandıracak. Başarıları daim olsun.’’ ifadelerini kullandı.                                                                                                              
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı

Lig’in son maçında BOTAŞ Kadın Basketbol Takımı ile karşılaşan takım, 71-52 skorla galibiyet alarak Süper Lig’e merhaba dedi. Şampiyonluk sevinci ise tribünleri dolduran yüzlerce Tarsuslu ile birlikte kutlandı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, iki maç önce şampiyonluğu garantilemişti. Son olarak 30. hafta maçında da yüzleri güldürdü. Haftalardır liderlik koltuğunu koruyan Tarsuslu Periler, Botaş Gelişim Kadın Basketbol Takımı karşısında ligin son galibiyetini alarak Süper Lig  kapısını araladı. Takımını yalnız bırakmayan Tarsuslular, Edip Buran Spor Salonu’nda tribünlerden destek oldu.

“HEDEFİMİZ OLAN ŞAMPİYONLUĞU TARSUS’A GETİRDİK’’

Büyük başarılar elde ederek Tarsus halkını gururlandıran Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Mustafa Secerlioğlu, “Sezon başında Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan, bize lig boyunca 2 kupa hedefi koymuştu ve kesin şampiyonluğun Tarsus'a gelmesini istediğini bu yönde bizlere güvendiğini söylemişti. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık ve önce Federasyon Kupasını kazandık. Ardından 2. hedefimiz olan şampiyonluğu da Tarsus'a getirdik ve başkanımıza verdiğimiz sözümüzü tuttuk.  Bu süreçte Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan maddi manevi her zaman takımımızın yanında oldu. Başkanımız Süper Lig’e çıkıp Tarsus'a Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının gelmesini bunun da Tarsus gençliğine ve Tarsus'un tanıtımına çok faydalı olacağının bilincini bizlere aşıladı. Başkanımıza bizlere olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı. 

“TAKIM ARTIK BİZLERİ SÜPER LIG’DE GURURLANDIRACAK’’

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan her zaman destekte olduğunu belirterek “ Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımımızı kutluyorum. Sezon başından itibaren her maçta bizlere galibiyet sevinci yaşattılar. Tarsus’umuzu nice şehirlerde temsil ettiler ve bizleri hep gururlandırdılar. Federasyon Kupası sonrası şimdi de kentimize bir lig kupası daha kazandırıldı. Kadın Basketbol Takımımız artık Süper Lig’de bizleri gururlandıracak. Başarıları daim olsun.’’ ifadelerini kullandı.                                                                                                            

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.