19 Mayıs Mersin’de Coşkuyla Kutlandı

Güncel 20.05.2023 - 10:19, Güncelleme: 20.05.2023 - 10:24
 

19 Mayıs Mersin’de Coşkuyla Kutlandı

‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ 104’üncü yılında ülkemiz genelinde olduğu gibi Mersin'de de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlama programına; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin milletvekilleri, ilçe Belediye Başkanları, kent protokolü, gaziler, öğrenciler ve Mersin halkı katılım sağladı. Kutlama Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajının okunmasıyla devam etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’in günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşma yaptığı programda; Gençlik Merkezi üyesi bir gencimiz tarafından şiir okundu, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı Öğretmenlerimizin halk oyunları gösterisi, Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterisi, ritmik jimnastik gösterisi ve tekvando gösterisi sergilendi. Program, gençlik korosunun konseriyle sona erdi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ 104’üncü yılında ülkemiz genelinde olduğu gibi Mersin'de de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlama programına; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin milletvekilleri, ilçe Belediye Başkanları, kent protokolü, gaziler, öğrenciler ve Mersin halkı katılım sağladı.

Kutlama Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajının okunmasıyla devam etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’in günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşma yaptığı programda; Gençlik Merkezi üyesi bir gencimiz tarafından şiir okundu, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı Öğretmenlerimizin halk oyunları gösterisi, Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterisi, ritmik jimnastik gösterisi ve tekvando gösterisi sergilendi. Program, gençlik korosunun konseriyle sona erdi.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.