Akdeniz’in Mahalle Muhtarları Gaziantep’i Gezdi

Güncel 25.09.2023 - 18:04, Güncelleme: 25.09.2023 - 18:04
 

Akdeniz’in Mahalle Muhtarları Gaziantep’i Gezdi

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği tarih, doğa ve kültür gezileri devam ediyor.

Bugüne dek binlerce kadın ve gencin katıldığı gezilerin son katılımcısı Akdeniz ilçesinin mahalle muhtarları ile eşleri oldu. Şahinbey Belediyesi’nin de katkı sunduğu gezide muhtarlar, eşleri ile birlikte Gaziantep’in tarihi, kültürel, doğal zenginliklerini ziyaret etme şansı buldu. Gaziantep’in en güzel müzelerini, tarihi mekânlarını ve çarşılarını gezip gören muhtarlar, kendilerine bu sürprizi yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve ekibine teşekkür etti. “Çok güzel bir gezi oldu” Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Koca; “Bizler için Gaziantep gezisini düzenleyen Gültak Başkanımıza, ekibine ve burada bizleri karşılayıp yardımcı olan Şahinbey Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kiremithane Mahalle Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Gülgen de duygularını; “Gültak Başkanımız ve ekibinin desteğiyle bugün Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi’ne misafir olduk. Hepimiz için çok güzel bir gezi oldu. Yaklaşık 50 mahalle muhtarı olarak eşlerimizle birlikte geziye geldik. Hem Gültak Başkanımıza hem de burada bizimle yakından ilgilenen Şahinbey Belediyesi personeline çok teşekkür ediyorum” sözleriyle dile getirdi. “Bugün, bizim için güzel bir gün oldu” diyen Camişerif Mahalle Muhtarı Derin Günüç ise; “Uzun süre sonra Mersin dışına çıkıp oksijen aldık. Kendi memleketim olması dolayısıyla da ayrıca mutluyum. Şahinbey Belediyesi’ne de teşekkür ediyorum, bize güzel bir katkıda bulundu. Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’a ayrıca teşekkür ederim. Gaziantep’i, eşlerimiz ve muhtar arkadaşlarımızla birlikte daha farklı bir gözle görmüş olduk” ifadelerini kullandı. Akdenizli kadınlar da Konya’yı gezdi Öte yandan Huzurkent Adnan Menderes Mahallesi’nde yaşayan kadınların katılımlarıyla da ücretsiz Konya gezisi düzenlendi. Konya’nın tarihi ve turistik mekânlarını gezerek keyifli bir hafta sonu tatili geçiren Akdenizli kadınlar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve sevdiklerine çeşitli hediyeler alarak kente döndü. Kadınlar, kendilerine sağlanan imkândan dolayı Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeline teşekkürlerini dile getirdi.                                                                                       
Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği tarih, doğa ve kültür gezileri devam ediyor.

Bugüne dek binlerce kadın ve gencin katıldığı gezilerin son katılımcısı Akdeniz ilçesinin mahalle muhtarları ile eşleri oldu. Şahinbey Belediyesi’nin de katkı sunduğu gezide muhtarlar, eşleri ile birlikte Gaziantep’in tarihi, kültürel, doğal zenginliklerini ziyaret etme şansı buldu. Gaziantep’in en güzel müzelerini, tarihi mekânlarını ve çarşılarını gezip gören muhtarlar, kendilerine bu sürprizi yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve ekibine teşekkür etti.

“Çok güzel bir gezi oldu”

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Koca; “Bizler için Gazi antep gezisini düzenleyen Gültak Başkanımıza, ekibine ve burada bizleri karşılayıp yardımcı olan Şahinbey Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kiremithane Mahalle Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Gülgen de duygularını; “Gültak Başkanımız ve ekibinin desteğiyle bugün Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi’ne misafir olduk. Hepimiz için çok güzel bir gezi oldu. Yaklaşık 50 mahalle muhtarı olarak eşlerimizle birlikte geziye geldik. Hem Gültak Başkanımıza hem de burada bizimle yakından ilgilenen Şahinbey Belediyesi personeline çok teşekkür ediyorum” sözleriyle dile getirdi. “Bugün, bizim için güzel bir gün oldu” diyen Camişerif Mahalle Muhtarı Derin Günüç ise; “Uzun süre sonra Mersin dışına çıkıp oksijen aldık. Kendi memleketim olması dolayısıyla da ayrıca mutluyum. Şahinbey Belediyesi’ne de teşekkür ediyorum, bize güzel bir katkıda bulundu. Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’a ayrıca teşekkür ederim. Gaziantep’i, eşlerimiz ve muhtar arkadaşlarımızla birlikte daha farklı bir gözle görmüş olduk” ifadelerini kullandı.

Akdenizli kadınlar da Konya’yı gezdi

Öte yandan Huzurkent Adnan Menderes Mahallesi’nde yaşayan kadınların katılımlarıyla da ücretsiz Konya gezisi düzenlendi. Konya’nın tarihi ve turistik mekânlarını gezerek keyifli bir hafta sonu tatili geçiren Akdenizli kadınlar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve sevdiklerine çeşitli hediyeler alarak kente döndü. Kadınlar, kendilerine sağlanan imkândan dolayı Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeline teşekkürlerini dile getirdi.                                                                                       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.