Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan'dan Vahap Seçer ve Abdullah Özyiğit'e 'Hayırlı Olsun' ziyareti

24.04.2019 - 19:10, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan'dan Vahap Seçer ve Abdullah Özyiğit'e 'Hayırlı Olsun' ziyareti

ASKON Mersin şube Başkanı Hasan Arslan,başkan yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e makamında ziyarette bulundu.

ASKON Mersin şube Başkanı Hasan Arslan,başkan yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri,Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i makamında ziyaret etti. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Vahap Seçer’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, “Sayın başkan , Mersin için güzel bir kazanım oldu, sizi tebrik ediyorum,eminim Mersin’imize faydalı ve güzel hizmetleriniz olacak, hepimiz için hayırlı olsun. ” diyerek çiçek ve bu günün anısına özel olarak hazırlanan hediyeyi Seçer'e takdim etti. Başkan yardımcıları ve Yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıtmalarının ardından Başkan Vahap Seçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mersin'le ilgili güzel projelerimiz olacak, 1-2 ay gibi kısa bir süre içerisinde projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi. Mersin gündemi ve bundan sonraki belediye çalışmaları hakkında sohbetlerin edildiği ziyarete çok sayıda üye katıldı.   Arslan, Özyiğit'e başarılar diledi. ASKON Mersin şube Başkanı Hasan Arslan,başkan yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri, daha sonra Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e makamında ziyarette bulundu.Günün anısına özel olarak hazırlanan çiçek ve hediyenin takdim edilmesinin ardından Hasan Arslan,Özyiğit'e hayırlı olsun dileklerini iletti. ASKON Yönetim kurulu üyelerinin kendilerini tanıtmaları ve karşılıklı iyi niyet temennilerinden sonra Abdullah Özyiğit, İş adamlarının kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür ziyaretlerin devam etmesi temennisinde bulundu. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'e nazik karşılamalarından ötürü Hasan Arslan ve yönetim kurulu üyelerince teşekkür edildi.
ASKON Mersin şube Başkanı Hasan Arslan,başkan yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e makamında ziyarette bulundu.

ASKON Mersin şube Başkanı Hasan Arslan,başkan yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri,Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i makamında ziyaret etti.
31 Mart Yerel Seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Vahap Seçer’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, “Sayın başkan , Mersin için güzel bir kazanım oldu, sizi tebrik ediyorum,eminim Mersin’imize faydalı ve güzel hizmetleriniz olacak, hepimiz için hayırlı olsun. ” diyerek çiçek ve bu günün anısına özel olarak hazırlanan hediyeyi Seçer'e takdim etti.
Başkan yardımcıları ve Yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıtmalarının ardından Başkan Vahap Seçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mersin'le ilgili güzel projelerimiz olacak, 1-2 ay gibi kısa bir süre içerisinde projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.
Mersin gündemi ve bundan sonraki belediye çalışmaları hakkında sohbetlerin edildiği ziyarete çok sayıda üye katıldı.

 

Arslan, Özyiğit'e başarılar diledi.

ASKON Mersin şube Başkanı Hasan Arslan,başkan yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri, daha sonra Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e makamında ziyarette bulundu.Günün anısına özel olarak hazırlanan çiçek ve hediyenin takdim edilmesinin ardından Hasan Arslan,Özyiğit'e hayırlı olsun dileklerini iletti. ASKON Yönetim kurulu üyelerinin kendilerini tanıtmaları ve karşılıklı iyi niyet temennilerinden sonra Abdullah Özyiğit, İş adamlarının kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür ziyaretlerin devam etmesi temennisinde bulundu.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'e nazik karşılamalarından ötürü Hasan Arslan ve yönetim kurulu üyelerince teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.