Kocamaz 'Vatandaşın Sesi Ve Nefesi Olmaya Devam Edeceğiz'

Siyaset 09.10.2023 - 20:41, Güncelleme: 09.10.2023 - 20:41
 

Kocamaz 'Vatandaşın Sesi Ve Nefesi Olmaya Devam Edeceğiz'

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, TBMM'deki çalışmalarından arta kalan zamanında Mersin’de ilçe, esnaf, pazaryeri ve STK’lere gezi ve ziyaretlerine devam ediyor

Kocamaz, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, Silifke İlçe Başkanı Medine Gürbüz İslim ve İl-İlçe yöneticileri ile birlikte, gün içinde Silifke’de uzun soluklu toplantılar, mahalle gezileri, semt pazar ziyareti ve muhtarlık ziyareti gerçekleştirdi. Silifke’ de Sökün, Kurtuluş ve Taşucu Mahallelerini ziyaret eden Kocamaz ve Partililer,  Silifke Taşucu semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Her mahallede, her köyde, her bölgede, gencinden yaşlısına yoğun katılımlı toplantılarda vatandaşa hitap edilirken, sorular yanıtlandı, beklentiler dinlendi, çözüm önerileri paylaşıldı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz ve Partililer ilk olarak Silifke’nin Sökün Mahallesini ziyaret etti.  Ağırlıklı olarak çiftçilikle ve hayvancılıkla uğraşanlar vatandaşlar ziyarette Milletvekili Kocamaz ve Partililere, ekonomi olarak yaşadıkları sıkıntılardan, akaryakıt zamlarından, satamadıkları buğday, maliyetini dahi kurtarmayan limon, yem ve para etmeyen süt fiyatlarından dert yandı. Daha sonra Silifke’nin Kurtuluş mahallesindeki vatandaşları ziyaret eden Kocamaz, burada da vatandaşların sıkıntılarını dinledi.  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile ilgili büyük sıkıntılar yaşadıklarını aktaran vatandaşlar, tapulu arazilerinde yaptıkları tarımla alakalı sit bölgesi uygulaması yüzünden ceza aldıklarını ve çözüm üretilmediğini söyleyip, Kocamaz'dan yardım istediler. TBMM’de vatandaşların sesi ve nefesi olmaya devam edeceklerinin altını çizen, İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, halkın şikayetlerini her platformlarda dile getirdiğini ve getirmeye de devam edeceğini söyledi. Kocamaz, “Vatandaşlarımız bize muhalefet görevi verdi. Bizde bu muhalefet görevini yapmanın gayreti, heyecanı içerisindeyiz. Beklentimiz heyecanımız çalışmalarımız iktidarın alternatifi olarak ortaya çıktı.  Millet bize muhalefet görevi verdi ama muhalefet demek oturup bir kenara çekilmek demek değildir. Muhalefet iktidarın yanlışlarını, vatandaşın şikâyetlerini beklentilerini, mecliste dillendirmek iktidarı uyarmak milletin sesi ve nefesi olmaktır” dedi. İnatla sürdürülen bu yanlış politikaların ülkeyi getirdiği nokta ve millete çektirdiği çile ve sıkıntıların ortada olduğunu sözlerine ekleyen Kocamaz, “Yani 'Ben ekonomistim' diyerek ekonomist olunmuyor, 'her şeyi en iyi ben bilirim' diyerekte her şey bilinmiyormuş! Yaptığınız her yanlışı, dış güçleri ya da depremi bahane ederek, bedelini de zamlarla halka yükleyerek bu işin içinden sıyrılamazsınız!”  şeklinde konuştu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz ve Partililer daha sonra Taşucu Mahalle Muhtarı Adnan Uysal’ı ziyaret etti ve Taşucu semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Burada da vatandaşlar ve pazar esnafı hayat pahalılığından dert yandı.
İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, TBMM'deki çalışmalarından arta kalan zamanında Mersin’de ilçe, esnaf, pazaryeri ve STK’lere gezi ve ziyaretlerine devam ediyor

Kocamaz, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, Silifke İlçe Başkanı Medine Gürbüz İslim ve İl-İlçe yöneticileri ile birlikte, gün içinde Silifke’de uzun soluklu toplantılar, mahalle gezileri, semt pazar ziyareti ve muhtarlık ziyareti gerçekleştirdi.

Silifke’ de Sökün, Kurtuluş ve Taşucu Mahallelerini ziyaret eden Kocamaz ve Partililer,  Silifke Taşucu semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Her mahallede, her köyde, her bölgede, gencinden yaşlısına yoğun katılımlı toplantılarda vatandaşa hitap edilirken, sorular yanıtlandı, beklentiler dinlendi, çözüm önerileri paylaşıldı.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz ve Partililer ilk olarak Silifke’nin Sökün Mahallesini ziyaret etti.  Ağırlıklı olarak çiftçilikle ve hayvancılıkla uğraşanlar vatandaşlar ziyarette Milletvekili Kocamaz ve Partililere, ekonomi olarak yaşadıkları sıkıntılardan, akaryakıt zamlarından, satamadıkları buğday, maliyetini dahi kurtarmayan limon, yem ve para etmeyen süt fiyatlarından dert yandı.

Daha sonra Silifke’nin Kurtuluş mahallesindeki vatandaşları ziyaret eden Kocamaz, burada da vatandaşların sıkıntılarını dinledi.  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile ilgili büyük sıkıntılar yaşadıklarını aktaran vatandaşlar, tapulu arazilerinde yaptıkları tarımla alakalı sit bölgesi uygulaması yüzünden ceza aldıklarını ve çözüm üretilmediğini söyleyip, Kocamaz'dan yardım istediler.

TBMM’de vatandaşların sesi ve nefesi olmaya devam edeceklerinin altını çizen, İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, halkın şikayetlerini her platformlarda dile getirdiğini ve getirmeye de devam edeceğini söyledi.

Kocamaz, “Vatandaşlarımız bize muhalefet görevi verdi. Bizde bu muhalefet görevini yapmanın gayreti, heyecanı içerisindeyiz. Beklentimiz heyecanımız çalışmalarımız iktidarın alternatifi olarak ortaya çıktı.  Millet bize muhalefet görevi verdi ama muhalefet demek oturup bir kenara çekilmek demek değildir. Muhalefet iktidarın yanlışlarını, vatandaşın şikâyetlerini beklentilerini, mecliste dillendirmek iktidarı uyarmak milletin sesi ve nefesi olmaktır” dedi.

İnatla sürdürülen bu yanlış politikaların ülkeyi getirdiği nokta ve millete çektirdiği çile ve sıkıntıların ortada olduğunu sözlerine ekleyen Kocamaz, “Yani 'Ben ekonomistim' diyerek ekonomist olunmuyor, 'her şeyi en iyi ben bilirim' diyerekte her şey bilinmiyormuş! Yaptığınız her yanlışı, dış güçleri ya da depremi bahane ederek, bedelini de zamlarla halka yükleyerek bu işin içinden sıyrılamazsınız!”  şeklinde konuştu.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz ve Partililer daha sonra Taşucu Mahalle Muhtarı Adnan Uysal’ı ziyaret etti ve Taşucu semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Burada da vatandaşlar ve pazar esnafı hayat pahalılığından dert yandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.