Narenciye temalı defilenin hazırlıkları sürüyor.

Kültür-Sanat 08.11.2022 - 20:20, Güncelleme: 08.11.2022 - 22:10
 

Narenciye temalı defilenin hazırlıkları sürüyor.

8. Uluslararas ı Narenciye Festivali’nin en renkli etkinliklerinden biri olan ‘narenciye’ temalı defilenin hazırlıkları sürüyor.

12-13 Kasım tarihlerinde Adnan Menderes Bulvarı’nda düzenlenecek olan 8. Uluslararası Narenciye Festivali’nin hazırlıkları aralıksız sürüyor. Festival kapsamında her yıl düzenlenen narenciye temalı defile bu yıl da Mersinlilere karnaval havası yaşatacak. Narenciye Festivali’nde narenciye renkleri, yaratıcı tasarım ve el emeğinde buluşacak. Mersin Olgunlaşma Enstitüsü öğretmen ve öğrencileri tarafından özel olarak hazırlanan tasarım, boya, baskı, nakış, dikiş aşamalarından geçen giysiler; defile için son şeklini almaya başladı. 8. Uluslararası Narenciye Festivali’ne özel narenciye temasının işlendiği, turuncu, yeşil ve sarının hâkim olduğu el emeği giysiler, festival ziyaretçileri için podyuma taşınacak.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
8. Uluslararas ı Narenciye Festivali’nin en renkli etkinliklerinden biri olan ‘narenciye’ temalı defilenin hazırlıkları sürüyor.

12-13 Kasım tarihlerinde Adnan Menderes Bulvarı’nda düzenlenecek olan 8. Uluslararası Narenciye Festivali’nin hazırlıkları aralıksız sürüyor. Festival kapsamında her yıl düzenlenen narenciye temalı defile bu yıl da Mersinlilere karnaval havası yaşatacak. Narenciye Festivali’nde narenciye renkleri, yaratıcı tasarım ve el emeğinde buluşacak.

Mersin Olgunlaşma Enstitüsü öğretmen ve öğrencileri tarafından özel olarak hazırlanan tasarım, boya, baskı, nakış, dikiş aşamalarından geçen giysiler; defile için son şeklini almaya başladı. 8. Uluslararası Narenciye Festivali’ne özel narenciye temasının işlendiği, turuncu, yeşil ve sarının hâkim olduğu el emeği giysiler, festival ziyaretçileri için podyuma taşınacak.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.