Harun Arslan
Köşe Yazarı
Harun Arslan
 

Hizmetlerde Belediyenin Temsili Ve Büyükşehir Daire Başkanları

Belediye Başkanının görüşlerini, hedeflerini yansıtan projelerin, hizmetlerin gerçekleşmesini sağlayan daire başkanlarıdır. Halk Belediye hizmetlerini daire başkanları yoluyla hisseder, halka doğrudan dokunan onlardır.   Özellikle bundan önceki dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı ve Daire Başkanları ile yakın görüşmelerimiz, kentle ilgili önerilerimiz, yeni fikirlerimiz oldu. Yumuktepe, Soli kazılarında gerekli destek sağlandığı, kentin yeşillenmesi için ciddi adımları atıldığı gibi, bir çok görüşümüz de dikkate alınmıştır.   Görevlerini tam yapamayan daire başkanlarının, eleştirilenlerin sıklıkla değiştirildiğini görüyoruz. Bu da onların çalışmalarına ivme kazandırıyor.   Bu dönem biraz da salgından dolayı Daire Başkanlarının hepsi ile yeterli iletişimi, hatta tanışmayı bile sağlayamadık.   Basın Daire Başkanı ile iletişimimiz var ve Basın Daire Başkanlığı son 25 yılın en başarılı dönemini geçiriyor.   Sosyal Hizmetler Daire Başkanı ile kolay iletişim kurabiliyoruz ve kent için verimli bilgi alışverişimiz oluyor.   Hem salgının hem de ekonomik sıkıntıların olduğu bu zor günlerde, bence Belediyenin en önemli daire başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı… Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı harika hizmetler gerçekleştiriyor. Yıllarca yaptırtamadığımız çorba projesini süratle gerçekleştirdiler. Başarılı bir şekilde sürüyor ve halkımızın önemli bir ihtiyacını gerçekleştiriyor.   Maalesef halkımız yapılan eksiklikleri, yanlışları daha çok yüksek sesle eleştirir ama iyi yapılanlara gerekli takdiri göstermez. Zaten Belediye hizmetlerinin kaderi biraz da böyledir: Eksikliğinde ya da aksaklığında dikkat çeker; olumlu işleyişler ise hayatın olağan seyri içinde işler. Oysa İyi yapılanları överek takdir ve minnetimizi gösterip onları yüreklendirmeli, destek olmalıyız. Bu duygularımızı bu zor günlerde en başta göstermemiz gereken Büyükşehir Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’dır Büyükşehir Belediyesi de Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na beklenmeyen yeni  zor dönem için daha fazla destek vermelidir.   Başta başarılı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı’nı ve ekibini kutluyor, kentimiz adına minnetle teşekkür ediyorum.   HARUN ARSLAN....01 Ocak 2021
Ekleme Tarihi: 01 Ocak 2022 - Cumartesi

Hizmetlerde Belediyenin Temsili Ve Büyükşehir Daire Başkanları

Belediye Başkanının görüşlerini, hedeflerini yansıtan projelerin, hizmetlerin gerçekleşmesini sağlayan daire başkanlarıdır.

Halk Belediye hizmetlerini daire başkanları yoluyla hisseder, halka doğrudan dokunan onlardır.

 

Özellikle bundan önceki dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı ve Daire Başkanları ile yakın görüşmelerimiz, kentle ilgili önerilerimiz, yeni fikirlerimiz oldu. Yumuktepe, Soli kazılarında gerekli destek sağlandığı, kentin yeşillenmesi için ciddi adımları atıldığı gibi, bir çok görüşümüz de dikkate alınmıştır.

 

Görevlerini tam yapamayan daire başkanlarının, eleştirilenlerin sıklıkla değiştirildiğini görüyoruz. Bu da onların çalışmalarına ivme kazandırıyor.

 

Bu dönem biraz da salgından dolayı Daire Başkanlarının hepsi ile yeterli iletişimi, hatta tanışmayı bile sağlayamadık.

 

Basın Daire Başkanı ile iletişimimiz var ve Basın Daire Başkanlığı son 25 yılın en başarılı dönemini geçiriyor.

 

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı ile kolay iletişim kurabiliyoruz ve kent için verimli bilgi alışverişimiz oluyor.

 

Hem salgının hem de ekonomik sıkıntıların olduğu bu zor günlerde, bence Belediyenin en önemli daire başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı…

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı harika hizmetler gerçekleştiriyor.

Yıllarca yaptırtamadığımız çorba projesini süratle gerçekleştirdiler.

Başarılı bir şekilde sürüyor ve halkımızın önemli bir ihtiyacını gerçekleştiriyor.

 

Maalesef halkımız yapılan eksiklikleri, yanlışları daha çok yüksek sesle eleştirir ama iyi yapılanlara gerekli takdiri göstermez.

Zaten Belediye hizmetlerinin kaderi biraz da böyledir: Eksikliğinde ya da aksaklığında dikkat çeker; olumlu işleyişler ise hayatın olağan seyri içinde işler.

Oysa İyi yapılanları överek takdir ve minnetimizi gösterip onları yüreklendirmeli, destek olmalıyız.

Bu duygularımızı bu zor günlerde en başta göstermemiz gereken Büyükşehir Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’dır

Büyükşehir Belediyesi de Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na beklenmeyen yeni  zor dönem için daha fazla destek vermelidir.

 

Başta başarılı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı’nı ve ekibini kutluyor, kentimiz adına minnetle teşekkür ediyorum.

 

HARUN ARSLAN....01 Ocak 2021

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.