Harun Arslan
Köşe Yazarı
Harun Arslan
 

“Mesiad Ödül Töreni”Nde Arbel Ve Yörüksüt

MESİAD (Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) her yıl düzenli olarak yaptığı Yılın İş İnsanları Ödül Töreni’nin 12. sini gerçekleştirdi. Her yılki gibi yine bütün ayrıntılar titizlikle hesaplanmış, mükemmel bir organizasyondu. Bütün kent dinamikleri törene katılmıştı. MESİAD Başkanı, Mersin ile ilgili sorunları, yarım kalan projeleri ve beklentilerini dile getirdi. Törene katılan Mersin Valimiz ve eski Kalkınma Bakanımız bölgemizle ilgili değerli bilgiler verdiler. Bu yılki ödül verilen firmaların da hiç kuşku götürmeyecek şekilde doğru seçildiğini ve Mersin’in gururu olduklarını söylemeliyiz. Bu törende Mersin’e katkı veren birçok firma içerisinde, özellikle günlük yaşantımızda hep karşılaştığımız ve aslında hep destek vermemiz ve ürünlerini satın almamız gereken iki firmanın mutlaka olmasını istemiştim. Arbel ve Yörüksüt. Sonuçta iki firma da ödüle layık görüldü. *                     *                     * Arbel firması her yıl artan başarısı ile yurtdışına da yatırımlar yapmış, markasını dünyaya duyurmuş bir uluslararası gururumuzdur. Yüzlerce çalışanına iş imkanı sağlamıştır. Ayrıca her zaman kente katı veren birçok sosyal projede gördüğümüz bir firmadır. Yörüksüt’e gelince; yıllar önce, Mersin’in değerli bir doktoru ile yaşam koçu olarak çalışmalarını çok değerli ve ileriye dönük başarıya götürecek bir adım olarak görmüştüm. Gerçekten modern tesisleri ve yurtdışı yatırımları ile kısa zamanda ciddi yol aldılar. Mersin’e hem ekonomik yönden hem de istihdam yönünden katkı veren bu kıymetli iki firmaya biz Mersinliler olarak acaba karşılığında ne verdik? Bunu yapabildiğimizi sanmıyorum. En azından başka illerdeki gibi bir Mersinlilik bilinci ile bu iki firmayı sahiplenip daha çok destekleyebilirdik. Bu sahiplenme ve destekleme en azından bu iki firmanın ürünlerini kullanarak dahi sağlanabilir. Ben bir Mersinli olarak bunu gerçekleştiriyorum ve her zaman Arbel Firması sahibi Mahmut Arslan ve kardeşlerini ve Yörüksüt sahibi Ramazan Öz’ü  minnetle, takdirle anıyorum. Kentimize en büyük katkıyı veren dernek olarak gördüğüm MESİAD’ ı ve yöneticilerini başarılı organizasyon için kutluyorum. Arbel ve Yörüksüt firmalarının başarılarının devamını, Mersinlilerin de onları daha çok sahiplenmelerini ve desteklemelerini diliyorum.   HARUN ARSLAN
Ekleme Tarihi: 21 Ocak 2019 - Pazartesi

“Mesiad Ödül Töreni”Nde Arbel Ve Yörüksüt

MESİAD (Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) her yıl düzenli olarak yaptığı Yılın İş İnsanları Ödül Töreni’nin 12. sini gerçekleştirdi.

Her yılki gibi yine bütün ayrıntılar titizlikle hesaplanmış, mükemmel bir organizasyondu.

Bütün kent dinamikleri törene katılmıştı.

MESİAD Başkanı, Mersin ile ilgili sorunları, yarım kalan projeleri ve beklentilerini dile getirdi.

Törene katılan Mersin Valimiz ve eski Kalkınma Bakanımız bölgemizle ilgili değerli bilgiler verdiler.

Bu yılki ödül verilen firmaların da hiç kuşku götürmeyecek şekilde doğru seçildiğini ve Mersin’in gururu olduklarını söylemeliyiz.

Bu törende Mersin’e katkı veren birçok firma içerisinde, özellikle günlük yaşantımızda hep karşılaştığımız ve aslında hep destek vermemiz ve ürünlerini satın almamız gereken iki firmanın mutlaka olmasını istemiştim.

Arbel ve Yörüksüt.

Sonuçta iki firma da ödüle layık görüldü.

*                     *                     *

Arbel firması her yıl artan başarısı ile yurtdışına da yatırımlar yapmış, markasını dünyaya duyurmuş bir uluslararası gururumuzdur.

Yüzlerce çalışanına iş imkanı sağlamıştır.

Ayrıca her zaman kente katı veren birçok sosyal projede gördüğümüz bir firmadır.

Yörüksüt’e gelince; yıllar önce, Mersin’in değerli bir doktoru ile yaşam koçu olarak çalışmalarını çok değerli ve ileriye dönük başarıya götürecek bir adım olarak görmüştüm.

Gerçekten modern tesisleri ve yurtdışı yatırımları ile kısa zamanda ciddi yol aldılar.

Mersin’e hem ekonomik yönden hem de istihdam yönünden katkı veren bu kıymetli iki firmaya biz Mersinliler olarak acaba karşılığında ne verdik?

Bunu yapabildiğimizi sanmıyorum.

En azından başka illerdeki gibi bir Mersinlilik bilinci ile bu iki firmayı sahiplenip daha çok destekleyebilirdik.

Bu sahiplenme ve destekleme en azından bu iki firmanın ürünlerini kullanarak dahi sağlanabilir.

Ben bir Mersinli olarak bunu gerçekleştiriyorum ve her zaman Arbel Firması sahibi Mahmut Arslan ve kardeşlerini ve Yörüksüt sahibi Ramazan Öz’ü  minnetle, takdirle anıyorum.

Kentimize en büyük katkıyı veren dernek olarak gördüğüm MESİAD’ ı ve yöneticilerini başarılı organizasyon için kutluyorum.

Arbel ve Yörüksüt firmalarının başarılarının devamını, Mersinlilerin de onları daha çok sahiplenmelerini ve desteklemelerini diliyorum.

 

HARUN ARSLAN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.