Harun Arslan
Köşe Yazarı
Harun Arslan
 

Vali Yardımcısı Sn.Süleyman Deniz’in Ardından…

Mersin’e bürokratlar gelir, kalır, giderler; kısa süre sonra da unutulurlar. Hatırladığımız, unutmadığımız çok az bürokrat Mersin’den gelip geçmiştir. Bence bunlardan birisi, hep minnetle anacağımız Vali Yardımcısı Sn. Süleyman Deniz…   Sn. Süleyman Deniz Vali Yardımcısı olarak Mersin’e tayin edildiğinde ziyaretine gitmiştim. Odasında gördüğüm çok sayıda çiçek saksıları dikkatimi çekmişti. Bir bürokrata göreve başladığında gelen alışılagelmiş “hoş geldin çiçekleri” sanmıştım önce. Çiçek saksılarının üzerindeki yazıları okuyunca, özellikle Mut köylerinden, Mutlulardan, Mut Muhtarlarından olduğunu gördüm. Sn. Süleyman Deniz uzun yıllar önce Mut Kaymakamlığı görevinde bulunmuştu. Yıllar geçmesine rağmen o ilçede unutulmamış ve Mutlular da unutmadıkları kaymakamlarına vefa ve minnet duyguları ile hoş geldin diyorlardı.   Kendileri, Mersin’deki görevleri boyunca her kesimle iyi ilişkiler içerisinde oldu. Her zaman ulaşılabildi. Elinden geldiğince hemşerilerimize yardımcı olmaya çalıştı.   Etkinlilerin organizasyonunda ve düzenli gitmesinde hep onun çabasını gördük. Mersin ile ilgili her konuyu sahiplendi; kenti tanıdı ve kentin gelişmesi için elinden geleni yaptı.   Sakin, barışçı, uzlaştırıcı, nazik yapısıyla her zaman Mersinliler onu hep güzel anılarla hatırlayacaklar. Değerli Süleyman Deniz Mersin’de unutulmayan bürokratlar hanesine yazılacak. Bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluk diliyorum.   HARUN ARSLAN....20 Kasım 2021
Ekleme Tarihi: 21 Kasım 2021 - Pazar

Vali Yardımcısı Sn.Süleyman Deniz’in Ardından…

Mersin’e bürokratlar gelir, kalır, giderler; kısa süre sonra da unutulurlar.

Hatırladığımız, unutmadığımız çok az bürokrat Mersin’den gelip geçmiştir.

Bence bunlardan birisi, hep minnetle anacağımız Vali Yardımcısı Sn. Süleyman Deniz…

 

Sn. Süleyman Deniz Vali Yardımcısı olarak Mersin’e tayin edildiğinde ziyaretine gitmiştim.

Odasında gördüğüm çok sayıda çiçek saksıları dikkatimi çekmişti. Bir bürokrata göreve başladığında gelen alışılagelmiş “hoş geldin çiçekleri” sanmıştım önce.

Çiçek saksılarının üzerindeki yazıları okuyunca, özellikle Mut köylerinden, Mutlulardan, Mut Muhtarlarından olduğunu gördüm.

Sn. Süleyman Deniz uzun yıllar önce Mut Kaymakamlığı görevinde bulunmuştu.

Yıllar geçmesine rağmen o ilçede unutulmamış ve Mutlular da unutmadıkları kaymakamlarına vefa ve minnet duyguları ile hoş geldin diyorlardı.

 

Kendileri, Mersin’deki görevleri boyunca her kesimle iyi ilişkiler içerisinde oldu. Her zaman ulaşılabildi.

Elinden geldiğince hemşerilerimize yardımcı olmaya çalıştı.

 

Etkinlilerin organizasyonunda ve düzenli gitmesinde hep onun çabasını gördük.

Mersin ile ilgili her konuyu sahiplendi; kenti tanıdı ve kentin gelişmesi için elinden geleni yaptı.

 

Sakin, barışçı, uzlaştırıcı, nazik yapısıyla her zaman Mersinliler onu hep güzel anılarla hatırlayacaklar.

Değerli Süleyman Deniz Mersin’de unutulmayan bürokratlar hanesine yazılacak.

Bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluk diliyorum.

 

HARUN ARSLAN....20 Kasım 2021

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.