'Yılın Başarılı İş İnsanı Ödülü' Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan’a verildi.

Ekonomi 25.10.2022 - 15:40, Güncelleme: 25.10.2022 - 15:48
 

'Yılın Başarılı İş İnsanı Ödülü' Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan’a verildi.

GQS (Global Qualıty Summıt) tarafından düzenlenen Global Kalite Zirvesi’nde Yılın Başarılı İş İnsanı Ödülü Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan’a verildi.

Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinde iş dünyasının değerli temsilcilerini , başarılarını kanıtlamış , uluslararası pazarlarda yer alan markaların yöneticileriyle bir araya getiren GQS, İstanbul Swiss Otel’de Global Kalite Zirvesi’ni düzenledi. İngiltere başta olmak üzere AB ülkerinin iş dünyası temsilcileri GQS kapsamında bu özel gecede bir araya geldi. Etkinlikte devlet ve özel sektör temsilcileri ,akademisyenler , sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yaptıkları konuşmalarla imalat ve hizmet sektörünün geleceğine , Türkiye ve Avrupa ilişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar verdi. Hasan Arslan’a ‘Yılın Başarılı İş İnsanı Ödülü’ Gecenin ödül törenine başarılarıyla adından söz ettiren ve Mersin’in sevilen iş insanlarından Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan damga vurdu. Hasan Arslan gecede ‘Yılın Başarılı İş İnsanı Ödülü’ne layık görüldü.Arslan ödülünü KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın elinden aldı. “Gücümüzü üretimimizden, üretim gücümüzü de kalitemizden alıyoruz.” Arslan ödül töreninde yaptığı konuşmada “ARBEL Grup olarak 45 ülkedeki tesisimiz ve 20’ye yakın Lokasyon Şirketimizle gücümüzü üretimimizden, üretim gücümüzü de kalitemizden alıyoruz. Bizi büyüten, dünya ekonomisi içinde saygın bir yere getiren kaliteyi ucuza üretmemiz ve tüketicilerimize verdiğimiz değeri ürünlerimize de yansıtmamızdır. Çalışanlarımızın da emekleriyle ARBEL ürünleri ve ARBELLA makarna yıllar içerisinde bir dünya markası oldu.”dedi. “Ekonomik büyümeyi getirecek politikalar üretiyoruz” Bu verilerin dünya ortalamalarında çok saygın rakamlar olduğunu ifade  eden Arslan, “  Bunu sağlayan ve ürünlerimizin 120 ülkede raflarda satılmasını gerçekleştiren kaliteyi ucuza elde etme politikamız, beraberinde ekonomik büyümemizi de getiriyor. Bu nedenle onların başarısı gücümüz ve kalitemizden sonraki en önemli faktördür. Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil... Markamızı iş dünyasında daha kaliteli, daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışmalarımıza, üretimlerimize devam edeceğiz. Bu duygularla öncelikle bu zirvenin oluşumunda yer alan tüm emekçilere, bu zirveyi kıymetli kılan siz saygıdeğer konuklara Arslan ailesi olarak ayrı ayrı teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Ödülümü KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar’dan almak da beni ayrıca gururlandırdı.”dedi.                                                                                                                                                                 
GQS (Global Qualıty Summıt) tarafından düzenlenen Global Kalite Zirvesi’nde Yılın Başarılı İş İnsanı Ödülü Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan’a verildi.

Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinde dünyasının değerli temsilcilerini , başarılarını kanıtlamış , uluslararası pazarlarda yer alan markaların yöneticileriyle bir araya getiren GQS, İstanbul Swiss Otel’de Global Kalite Zirvesi’ni düzenledi.

İngiltere başta olmak üzere AB ülkerinin dünyası temsilcileri GQS kapsamında bu özel gecede bir araya geldi.

Etkinlikte devlet ve özel sektör temsilcileri ,akademisyenler , sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yaptıkları konuşmalarla imalat ve hizmet sektörünün geleceğine , Türkiye ve Avrupa ilişkilerinin ticari ve stratejik birliğinin önemine yönelik mesajlar verdi.

Hasan Arslan’a ‘Yılın Başarılı İş İnsanı Ödülü’

Gecenin ödül törenine başarılarıyla adından söz ettiren ve Mersin’in sevilen insanlarından Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan damga vurdu.

Hasan Arslan gecede ‘Yılın Başarılı İş İnsanı Ödülü’ne layık görüldü.Arslan ödülünü KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın elinden aldı.

“Gücümüzü üretimimizden, üretim gücümüzü de kalitemizden alıyoruz.”

Arslan ödül töreninde yaptığı konuşmada “ ARBEL Grup olarak 45 ülkedeki tesisimiz ve 20’ye yakın Lokasyon Şirketimizle gücümüzü üretimimizden, üretim gücümüzü de kalitemizden alıyoruz.

Bizi büyüten, dünya ekonomisi içinde saygın bir yere getiren kaliteyi ucuza üretmemiz ve tüketicilerimize verdiğimiz değeri ürünlerimize de yansıtmamızdır. Çalışanlarımızın da emekleriyle ARBEL ürünleri ve ARBELLA makarna yıllar içerisinde bir dünya markası oldu.”dedi.

“Ekonomik büyümeyi getirecek politikalar üretiyoruz”

Bu verilerin dünya ortalamalarında çok saygın rakamlar olduğunu ifade  eden Arslan, “  Bunu sağlayan ve ürünlerimizin 120 ülkede raflarda satılmasını gerçekleştiren kaliteyi ucuza elde etme politikamız, beraberinde ekonomik büyümemizi de getiriyor.

Bu nedenle onların başarısı gücümüz ve kalitemizden sonraki en önemli faktördür. Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil... Markamızı dünyasında daha kaliteli, daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışmalarımıza, üretimlerimize devam edeceğiz.

Bu duygularla öncelikle bu zirvenin oluşumunda yer alan tüm emekçilere, bu zirveyi kıymetli kılan siz saygıdeğer konuklara Arslan ailesi olarak ayrı ayrı teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Ödülümü KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar’dan almak da beni ayrıca gururlandırdı.”dedi.

                                                                                                                                                              

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Cengiz Atmanoğlu
(25.10.2022 23:04 - #264)
Hayırlı olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.