10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Ali Altay Tarsus’ta Sahne Alacak

Güncel 08.01.2023 - 09:00, Güncelleme: 08.01.2023 - 19:02
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Ali Altay Tarsus’ta Sahne Alacak

Tarsus Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel Anadolu Rock Müziği’nin usta sanatçısı Ali Altay’ı Tarsuslularla buluşturuyor.

Eserleri ve sahne  performansıyla Tarsus için söyleyecek olan sanatçı Ali Altay’ın konserine tüm vatandaşlar davetlidir. Anadolu Rock Müziği’nin usta sanatçısı Ali Altay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel Tarsus’ta sahne alacak. Birbirinde değerli eserleri seslendirecek olan sanatçı Ali Altay, şarkılarını günün anlamına binaen tüm Tarsuslular için seslendirecek. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “ Bu özel günde tüm Tarsuslu vatandaşlarımızı konsere davet ediyorum.” dedi. KONSERE TÜM TARSUSLULAR DAVETLİDİR Usta sanatçı Ali Altay, 10 Ocak 2023 tarihinde Salı günü Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda saat 20.00’da sahne alacak. Ücretsiz olacak 10 Ocak gününe özel yapılan konsere tüm Tarsuslu vatandaşlar davetlidir.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Tarsus Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel Anadolu Rock Müziği’nin usta sanatçısı Ali Altay’ı Tarsuslularla buluşturuyor.

Eserleri ve sahne  performansıyla Tarsus için söyleyecek olan sanatçı Ali Altay’ın konserine tüm vatandaşlar davetlidir.

Anadolu Rock Müziği’nin usta sanatçısı Ali Altay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel Tarsus’ta sahne alacak. Birbirinde değerli eserleri seslendirecek olan sanatçı Ali Altay, şarkılarını günün anlamına binaen tüm Tarsuslular için seslendirecek. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “ Bu özel günde tüm Tarsuslu vatandaşlarımızı konsere davet ediyorum.” dedi.

KONSERE TÜM TARSUSLULAR DAVETLİDİR

Usta sanatçı Ali Altay, 10 Ocak 2023 tarihinde Salı günü Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda saat 20.00’da sahne alacak. Ücretsiz olacak 10 Ocak gününe özel yapılan konsere tüm Tarsuslu vatandaşlar davetlidir.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.