11. Soli Güneş Festivalinde Simge Rüzgarı

Kültür-Sanat 26.06.2023 - 19:54, Güncelleme: 26.06.2023 - 19:54
 

11. Soli Güneş Festivalinde Simge Rüzgarı

Mersin’in en büyük buluşma noktalarından birisi olan ve bu yıl 11.’si yapılan Mezitli Belediyesi Uluslararası Soli Güneş Festivali sona erdi.

Her yıl on binlerce insanı buluşturan ve alternatif enerji kaynaklarına dikkat çekilmek amacıyla 3 gün boyunca etkinliklerin düzenlendiği, stantların açıldığı festival renkli ve hareketli anlara sahne oldu. Mersin’in farklı lezzet ve tatlarının da konuklarla buluştuğu festivalde çeşitli spor ve sanat grupları hünerlerini sergileme imkanı buldu. Festivalin finali ise pop şarkıcısı Simge ile yapıldı. Soli Arena Festival alanını dolduran on binlerce Mersinli gençlerin sevgilisi Simge’nin şarkılarıyla coştu. Dillerden düşmeyen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren Simge güzel sesinin yanında danslarıyla da sevenlerini bir kez daha kendine hayran bıraktı. Simge, ‘Aşkın Olayım’, ‘Sevmek Yüzünden’, ‘Üzülmedin mi?’ ve ‘Mış Mış’ gibi şarkılarının yanında Erkin Koray, Sezen Aksu gibi ünlü sanatçıların eserlerini de seslendirdi. Sahneden inerek seyircilerin arasında şarkılarını söyleyen Simge’nin bazı hayranlarına sarılması ise gönülleri bir kez daha fethetmesine yol açtı. Sahneye gelerek eşi Sembol Tarhan’la birlikte Simge’ye çiçek Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bu güzel gece için teşekkür etti. Gençlerin yoğun isteği üzerine festivalin son gününde Simge ile Mersinlileri buluşturduklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Anketler yapıyoruz gençler hangi sanatçıyı istiyorsa onu getiriyoruz. Mezitli Halkı her şeyin en iyisini bilir, en iyisini seçer. Biz de sizlerle birlikte karar veriyoruz. Şarkılarını severek dinlemeye devam ediyoruz. Coşku devam edecek” dedi. Kendisini Mersinlilerle buluşturduğu için Başkan Tarhan’a teşekkür eden genç sanatçı Simge ise, “Beni sizlerle buluşmayı sağladığı için Başkanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Muhteşem bir buluşma oldu” diye konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                             
Mersin’in en büyük buluşma noktalarından birisi olan ve bu yıl 11.’si yapılan Mezitli Belediyesi Uluslararası Soli Güneş Festivali sona erdi.

Her yıl on binlerce insanı buluşturan ve alternatif enerji kaynaklarına dikkat çekilmek amacıyla 3 gün boyunca etkinliklerin düzenlendiği, stantların açıldığı festival renkli ve hareketli anlara sahne oldu. Mersin’in farklı lezzet ve tatlarının da konuklarla buluştuğu festivalde çeşitli spor ve sanat grupları hünerlerini sergileme imkanı buldu. Festivalin finali ise pop şarkıcısı Simge ile yapıldı.

Soli Arena Festival alanını dolduran on binlerce Mersinli gençlerin sevgilisi Simge’nin şarkılarıyla coştu. Dillerden düşmeyen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren Simge güzel sesinin yanında danslarıyla da sevenlerini bir kez daha kendine hayran bıraktı. Simge, ‘Aşkın Olayım’, ‘Sevmek Yüzünden’, ‘Üzülmedin mi?’ ve ‘Mış Mış’ gibi şarkılarının yanında Erkin Koray, Sezen Aksu gibi ünlü sanatçıların eserlerini de seslendirdi. Sahneden inerek seyircilerin arasında şarkılarını söyleyen Simge’nin bazı hayranlarına sarılması ise gönülleri bir kez daha fethetmesine yol açtı.

Sahneye gelerek eşi Sembol Tarhan’la birlikte Simge’ye çiçek Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bu güzel gece için teşekkür etti. Gençlerin yoğun isteği üzerine festivalin son gününde Simge ile Mersinlileri buluşturduklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Anketler yapıyoruz gençler hangi sanatçıyı istiyorsa onu getiriyoruz. Mezitli Halkı her şeyin en iyisini bilir, en iyisini seçer. Biz de sizlerle birlikte karar veriyoruz. Şarkılarını severek dinlemeye devam ediyoruz. Coşku devam edecek” dedi.

Kendisini Mersinlilerle buluşturduğu için Başkan Tarhan’a teşekkür eden genç sanatçı Simge ise, “Beni sizlerle buluşmayı sağladığı için Başkanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Muhteşem bir buluşma oldu” diye konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.