2. Tarsus Müzik Günleri Başlıyor

Kültür-Sanat 28.04.2023 - 22:38, Güncelleme: 28.04.2023 - 22:38
 

2. Tarsus Müzik Günleri Başlıyor

Tarsus Belediyesi bu yıl düzenlediği 2. Tarsus Müzik Günleri’nde birbirinden güzel sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

2-7 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan etkinlikler, Selda Bağcan’ın Bahar Konseri ile başlayacak. 7 Mayıs’ta ise Hazar’dan Anadolu’ya Ezgiler ve Çukurova Ansambl ile sona erecek.   Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 2-7 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 2. Tarsus Müzik Günleri’nde birbirinden güzel konserler Tarsuslularla buluşacak. Etkinlikler, 2 Mayıs Salı günü saat 19.30’da Atatürk Gösteri Merkezi’nde, Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası’nın konseri ile başlayacak. Ardından saat 20.30’da ise Usta Sanatçı Selda Bağcan sahne alacak. SANAT, TARSUS’TA YAŞANIYOR 3 Mayıs Çarşamba günü Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi Salonu’nda saat 20.00’da Operata Oda Orkestrası  ve Gökhan Aybulus,  Şef Rustam Rahmedov eşliğinde konser verecek.  4 Mayıs Perşembe günü Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi Salonu’nda saat 20.00’da Çello Paradiso sahne alacak. 5 Mayıs Cuma günü ise Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi Salonu’nda, Açık Sahne/ Genç Yetenekler saat 20.00’da sahne alacak. 6 Mayıs Cumartesi günü Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi Salonu’nda, Tarsus Belediyesi Çocuk Korosu saat 16.00’da birbirinden güzel eserleri seslendirecek. Son olarak 7 Mayıs Pazar günü ise Saint Paul Meydanı’nda, Hazar’dan Anadolu’ya Ezgiler ve Çukurova Ansambl saat 20.00’da sahne alarak 2. Tarsus Müzik Günleri sona erecek. “TARSUS’UMUZU MÜZİĞİN, SANATIN KENTİ OLARAK TAÇLANDIRIYORUZ” Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “ Tarsus’umuzu müziğin, sanatın kenti olarak taçlandırıyoruz. 2. Tarsus Müzik Günleri’nde birbirinden değerli sanatçılarımızı 2-7 Mayıs tarihleri boyunca hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Konserlerimize tüm halkımız davetlidir.” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                
Tarsus Belediyesi bu yıl düzenlediği 2. Tarsus Müzik Günleri’nde birbirinden güzel sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

2-7 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan etkinlikler, Selda Bağcan’ın Bahar Konseri ile başlayacak. 7 Mayıs’ta ise Hazar’dan Anadolu’ya Ezgiler ve Çukurova Ansambl ile sona erecek.

 

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 2-7 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 2. Tarsus Müzik Günleri’nde birbirinden güzel konserler Tarsuslularla buluşacak. Etkinlikler, 2 Mayıs Salı günü saat 19.30’da Atatürk Gösteri Merkezi’nde, Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası’nın konseri ile başlayacak. Ardından saat 20.30’da ise Usta Sanatçı Selda Bağcan sahne alacak.

SANAT, TARSUS’TA YAŞANIYOR

3 Mayıs Çarşamba günü Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi Salonu’nda saat 20.00’da Operata Oda Orkestrası  ve Gökhan Aybulus,  Şef Rustam Rahmedov eşliğinde konser verecek.  4 Mayıs Perşembe günü Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi Salonu’nda saat 20.00’da Çello Paradiso sahne alacak. 5 Mayıs Cuma günü ise Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi Salonu’nda, Açık Sahne/ Genç Yetenekler saat 20.00’da sahne alacak. 6 Mayıs Cumartesi günü Gözlükule Kazıları Araştırma Merkezi Salonu’nda, Tarsus Belediyesi Çocuk Korosu saat 16.00’da birbirinden güzel eserleri seslendirecek.

Son olarak 7 Mayıs Pazar günü ise Saint Paul Meydanı’nda, Hazar’dan Anadolu’ya Ezgiler ve Çukurova Ansambl saat 20.00’da sahne alarak 2. Tarsus Müzik Günleri sona erecek.

“TARSUS’UMUZU MÜZİĞİN, SANATIN KENTİ OLARAK TAÇLANDIRIYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “ Tarsus’umuzu müziğin, sanatın kenti olarak taçlandırıyoruz. 2. Tarsus Müzik Günleri’nde birbirinden değerli sanatçılarımızı 2-7 Mayıs tarihleri boyunca hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Konserlerimize tüm halkımız davetlidir.” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.