Ahmet Yorgun Mersinlilerin Yeni Yılını Kutladı

Güncel 29.12.2022 - 22:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 22:20
 

Ahmet Yorgun Mersinlilerin Yeni Yılını Kutladı

CHP Milletvekili A. Adayı Ahmet Yorgun yayınladığı mesajda Mersin halkının yeni yılını kutladı.

CHP Milletvekili  A. Adayı Ahmet Yorgun mesajında şu ifadelere yer verdi: Sevgili hemşerilerim ben Ahmet YORGUN.  Hacettepe üniversitesi mezunuyum. Sosyal  hizmet uzmanıyım.  1991’den bu yana siyasete katkı veriyor Atatürk’ün aydınlık yolunda partimize ve  Mersin’imize hizmet etmeye çalışıyorum. Kendimi Cumhuriyet’in emanet edildiği gençlerden birisi olarak görüyorum.      Dünyanın 2.yüzyılında , Cumhuriyet’imizin 100. Yaşını bu aklı tutulmuş , bütün dengeleri bozulmuş , yıkıcı , otoriter iktidardan kurtularak kutlayacağız.       AKP son yıllarda devletin tüm ayarlarını bozarak yeni bir tek adam rejimi kurdu. Bütün kamu mallarımızı satmakla kalmadı inanılmaz derecede borçlanarak çocuklarımızın geleceğini de ipotek altına aldı. Plansız ,kontrolsüz , denetimsiz bir anlayışla tüm kaynaklarımız halka değil belirli bir zümreye aktarıldı.     Artık ekonomi çöktü, halkımız ve ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik krizi ile boğuşuyor. AKP bütün günahlarını 84 milyon yurttaşımıza ödetmeye çalışıyor.    Türkiye , bu cennet vatanımız bu kadar kötülüğü haketmiyor. Bu kadar haksızlık, hukuksuzluk , yolsuzluk olamaz , olmamalı. Tüm bu olumsuzluklara , baskıya karşı dimdik duracağız. Biz kurtuluş savaşı yaşamış yedi düvele meydan okumuş şehitlerimizin gazilerimizin çocuklarıyız.        100. yılında  CHP önderliğinde millet ittifakı olarak iktidar olacağız. Ülkemizi güçlendirilmiş parlementer  sistem ile ve demokrasinin tüm kurallarının yaşandığı , mutlu insanların olduğu bir ülke haline getireceğiz. Bunun için düşünsel alt yapımız , insan varlığımız ve kaynaklarımız mevcut. Bu varlıklarımızı harekete geçireceğiz.       Değerli hemşehrilerim Mersin’in batısınıda , doğusunuda , merkezinide  çok iyi tanıyan ve tahlil edebilen bir siyasetçi olarak tüm birikim deneyim ve yeteneğimle 100. yılımızda sizleri  TBMM’de temsil etmek , milletvekiliniz olmak istiyorum. Bu sorumluluğu partimizin ve halkımızın bana vereceğine olan inancımla yeni yılınızı kutluyorum. Sevgiyle , saygıyla hepinizi kucaklarım.                                                                                                              
CHP Milletvekili A. Adayı Ahmet Yorgun yayınladığı mesajda Mersin halkının yeni yılını kutladı.

CHP Milletvekili  A. Adayı Ahmet Yorgun mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili hemşerilerim ben Ahmet YORGUN.

 Hacettepe üniversitesi mezunuyum. Sosyal  hizmet uzmanıyım.  1991’den bu yana siyasete katkı veriyor Atatürk’ün aydınlık yolunda partimize ve  Mersin’imize hizmet etmeye çalışıyorum. Kendimi Cumhuriyet’in emanet edildiği gençlerden birisi olarak görüyorum.

     Dünyanın 2.yüzyılında , Cumhuriyet’imizin 100. Yaşını bu aklı tutulmuş , bütün dengeleri bozulmuş , yıkıcı , otoriter iktidardan kurtularak kutlayacağız.

      AKP son yıllarda devletin tüm ayarlarını bozarak yeni bir tek adam rejimi kurdu. Bütün kamu mallarımızı satmakla kalmadı inanılmaz derecede borçlanarak çocuklarımızın geleceğini de ipotek altına aldı. Plansız ,kontrolsüz , denetimsiz bir anlayışla tüm kaynaklarımız halka değil belirli bir zümreye aktarıldı.

    Artık ekonomi çöktü, halkımız ve ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik krizi ile boğuşuyor. AKP bütün günahlarını 84 milyon yurttaşımıza ödetmeye çalışıyor.

   Türkiye , bu cennet vatanımız bu kadar kötülüğü haketmiyor. Bu kadar haksızlık, hukuksuzluk , yolsuzluk olamaz , olmamalı. Tüm bu olumsuzluklara , baskıya karşı dimdik duracağız. Biz kurtuluş savaşı yaşamış yedi düvele meydan okumuş şehitlerimizin gazilerimizin çocuklarıyız.

       100. yılında  CHP önderliğinde millet ittifakı olarak iktidar olacağız. Ülkemizi güçlendirilmiş parlementer  sistem ile ve demokrasinin tüm kurallarının yaşandığı , mutlu insanların olduğu bir ülke haline getireceğiz. Bunun için düşünsel alt yapımız , insan varlığımız ve kaynaklarımız mevcut. Bu varlıklarımızı harekete geçireceğiz.

      Değerli hemşehrilerim Mersin’in batısınıda , doğusunuda , merkezinide  çok iyi tanıyan ve tahlil edebilen bir siyasetçi olarak tüm birikim deneyim ve yeteneğimle 100. yılımızda sizleri  TBMM’de temsil etmek , milletvekiliniz olmak istiyorum. Bu sorumluluğu partimizin ve halkımızın bana vereceğine olan inancımla yeni yılınızı kutluyorum. Sevgiyle , saygıyla hepinizi kucaklarım.                                                                                                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.