AK Parti, Teşkilat Akademisi’nde 3.dönem dersleri devam ediyor.

Siyaset 11.11.2022 - 16:00, Güncelleme: 11.11.2022 - 16:00
 

AK Parti, Teşkilat Akademisi’nde 3.dönem dersleri devam ediyor.

Teşkilat Akademisi Eğitim Programı “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle 12-13 Kasım tarihlerinde 33 ilde gerçekleştirilecek…

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitimleri, 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsıyor. 93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler veriliyor. Eğitimlerin ana teması “Türkiye Yüzyılı” olarak planlandı.İlk eğitimler 5-6 Kasım tarihlerinde 34 ilde gerçekleştirildi. 12-13 Kasım tarihlerinde 33 ilde 2.hafta eğitimler düzenlenecek.   AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Şen; “Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak. Gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, her ilimizde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirdik. Bu 3. dönemi.Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından veriliyor. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim veriyor. AK Parti; yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor. Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine yapılıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik.” dedi. Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Eğitim programının hafta sonu Mersin’de yapılacağını kaydeden AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik,” Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Milletimize hizmet yolunda 2023 hedeflerine daha güçlü kadrolarla girmek için Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımızın düzenlediği Teşkilat Akademisi eğitimleri önem arz etmektedir. Son olarak 25 Haziran 2022 tarihinde Mersin İl Teşkilatı olarak Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımızın düzenlediği Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitimini 13 İlçe Teşkilatımızın katılımıyla gerçekleştirmiştik. Bu hafta sonu da (12 kasım 2022 Cumartesi) Toroslar Yunus Emre Kültür Merkezinde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizin katılımı ve birbirinden değerli akademisyenlerin sunumlarıyla Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Eğitim programımızı gerçekleştireceğiz.” dedi. Teşkilat Akademisi eğitim programı, her ilde dört ders başlığında veriliyor olup 81 ilin tamamında üç haftalık bir sürede tamamlanacak. Dersler Cumartesi-Pazar olarak hafta sonları gerçekleştirilmekte.                                                                                                    
Teşkilat Akademisi Eğitim Programı “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle 12-13 Kasım tarihlerinde 33 ilde gerçekleştirilecek…

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitimleri, 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsıyor. 93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler veriliyor. Eğitimlerin ana teması “Türkiye Yüzyılı” olarak planlandı.İlk eğitimler 5-6 Kasım tarihlerinde 34 ilde gerçekleştirildi. 12-13 Kasım tarihlerinde 33 ilde 2.hafta eğitimler düzenlenecek.

 

AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Şen; “Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak. Gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, her ilimizde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirdik. Bu 3. dönemi.Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından veriliyor. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim veriyor. AK Parti; yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor. Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine yapılıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik.” dedi.

Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Eğitim programının hafta sonu Mersin’de yapılacağını kaydeden AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik,” Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Milletimize hizmet yolunda 2023 hedeflerine daha güçlü kadrolarla girmek için Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımızın düzenlediği Teşkilat Akademisi eğitimleri önem arz etmektedir. Son olarak 25 Haziran 2022 tarihinde Mersin İl Teşkilatı olarak Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımızın düzenlediği Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitimini 13 İlçe Teşkilatımızın katılımıyla gerçekleştirmiştik. Bu hafta sonu da (12 kasım 2022 Cumartesi) Toroslar Yunus Emre Kültür Merkezinde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizin katılımı ve birbirinden değerli akademisyenlerin sunumlarıyla Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Eğitim programımızı gerçekleştireceğiz.” dedi.

Teşkilat Akademisi eğitim programı, her ilde dört ders başlığında veriliyor olup 81 ilin tamamında üç haftalık bir sürede tamamlanacak. Dersler Cumartesi-Pazar olarak hafta sonları gerçekleştirilmekte.                                                                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.