Akdeniz Belediyesi Kış Spor Okulu Çocukları Bekliyor

Spor 03.11.2022 - 20:35, Güncelleme: 03.11.2022 - 20:35
 

Akdeniz Belediyesi Kış Spor Okulu Çocukları Bekliyor

Uzman eğitmenler gözetiminde ücretsiz futbol, basketbol ve tenis kursları verilecek

Akdeniz Belediyesi’nin; 7-13 yaş aralığındaki Akdenizli çocuklara yönelik olarak düzenlediği ve ücretsiz futbol, basketbol ve kort tenisi kurslarının verileceği “Kış Spor Okulları Kayıt Dönemi” başladı. Sporun ve sporcunun dostu Akdeniz Belediyesi, yaz mevsiminde olduğu gibi kış mevsiminde de ilçede yaşayan çocukları sporla buluşturmaya, yeni yetenekleri keşfederek geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde ve uzman antrenörler eşliğinde, 7-13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik ücretsiz futbol, basketbol ve kort tenisi kursları için Akdeniz Belediyesi Kış Spor Okulları’na kayıtlar alınmaya başlandı. Son başvuru tarihi 11 Kasım Sporu seven veya spordaki yeteneğini geliştirmek isteyen çocuklarını, Akdeniz Belediyesi’nin sağladığı spor kurslarına kaydetmek isteyen veliler; Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesisine (Toros Devlet Hastanesi Karşısı) gelebilir, ayrıca (05527690805) numaralı telefon üzerinden bilgi alabilir. Başvuruların kontenjanlarla sınırlı olduğu spor kurslarına son başvuru tarihi ise 11 Kasım 2022.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
Uzman eğitmenler gözetiminde ücretsiz futbol, basketbol ve tenis kursları verilecek

Akdeniz Belediyesi’nin; 7-13 yaş aralığındaki Akdenizli çocuklara yönelik olarak düzenlediği ve ücretsiz futbol, basketbol ve kort tenisi kurslarının verileceği “Kış Spor Okulları Kayıt Dönemi” başladı.

Sporun ve sporcunun dostu Akdeniz Belediyesi, yaz mevsiminde olduğu gibi kış mevsiminde de ilçede yaşayan çocukları sporla buluşturmaya, yeni yetenekleri keşfederek geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde ve uzman antrenörler eşliğinde, 7-13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik ücretsiz futbol, basketbol ve kort tenisi kursları için Akdeniz Belediyesi Kış Spor Okulları’na kayıtlar alınmaya başlandı.

Son başvuru tarihi 11 Kasım

Sporu seven veya spordaki yeteneğini geliştirmek isteyen çocuklarını, Akdeniz Belediyesi’nin sağladığı spor kurslarına kaydetmek isteyen veliler; Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesisine (Toros Devlet Hastanesi Karşısı) gelebilir, ayrıca (05527690805) numaralı telefon üzerinden bilgi alabilir. Başvuruların kontenjanlarla sınırlı olduğu spor kurslarına son başvuru tarihi ise 11 Kasım 2022.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.