Akdeniz Zabıtası Fırın, Patiseri Ve Restoranları Denetledi

03.11.2021 - 08:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Akdeniz Zabıtası Fırın, Patiseri Ve Restoranları Denetledi

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe sınırlarında bulunan fırınlarda gramaj kontrolü ile Koronavirüs salgınına karşı alınan hijyen kurallarını denetledi. Ekipler, pastane ve restoranlarda da hijyen ve ruhsat kontrolü yaptı.

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; halk sağlığını korumak, ilçe sakini vatandaşların sağlıklı ve güvenilir ürünler tüketmelerini sağlamak amacıyla; fırın, restoran, patiseri, gıda üretimi ile satışı yapan firmalara yönelik gramaj, hijyen ve Koronavirüs salgınına karşı tedbirler kapsamında maske denetimi yaptı.   Mutfak ve depolar da kontrol edildi   Denetimlerde fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerini her yönden denetleyen, mutfak ve ürünlerin saklandığı depoları kontrol eden zabıta ekipleri, fiyat-etiket kontrolleri de yaptı, eksiklikleri görülen firmalar hakkında tutanak tutarak işyeri sahipleri uyarıldı. Alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri, olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde kendilerine haber vermelerini istedi.   İlçe genelinde kontroller aralıksız sürecek   Zabıta ekipleri yaptıkları denetimlerde; Koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına mutlaka uyulması, üretim esnasında maske, eldiven, bone takılması ve çalışma saatlerine riayet edilmesi konularında da işletme sahipleri ile çalışanlara uyarılarda bulundu.   Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün, vatandaşların huzuru, sağlık ve esenliğini korumak ve sürdürmek amacıyla, Akdeniz ilçe genelinde, özellikle gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetim ve kontrolleri kesintisiz şekilde devam edecek.  
Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe sınırlarında bulunan fırınlarda gramaj kontrolü ile Koronavirüs salgınına karşı alınan hijyen kurallarını denetledi. Ekipler, pastane ve restoranlarda da hijyen ve ruhsat kontrolü yaptı.

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; halk sağlığını korumak, ilçe sakini vatandaşların sağlıklı ve güvenilir ürünler tüketmelerini sağlamak amacıyla; fırın, restoran, patiseri, gıda üretimi ile satışı yapan firmalara yönelik gramaj, hijyen ve Koronavirüs salgınına karşı tedbirler kapsamında maske denetimi yaptı.

 

Mutfak ve depolar da kontrol edildi

 

Denetimlerde fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerini her yönden denetleyen, mutfak ve ürünlerin saklandığı depoları kontrol eden zabıta ekipleri, fiyat-etiket kontrolleri de yaptı, eksiklikleri görülen firmalar hakkında tutanak tutarak işyeri sahipleri uyarıldı. Alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri, olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde kendilerine haber vermelerini istedi.

 

İlçe genelinde kontroller aralıksız sürecek

 

Zabıta ekipleri yaptıkları denetimlerde; Koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına mutlaka uyulması, üretim esnasında maske, eldiven, bone takılması ve çalışma saatlerine riayet edilmesi konularında da işletme sahipleri ile çalışanlara uyarılarda bulundu.

 

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün, vatandaşların huzuru, sağlık ve esenliğini korumak ve sürdürmek amacıyla, Akdeniz ilçe genelinde, özellikle gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetim ve kontrolleri kesintisiz şekilde devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.