Akdeniz'de Öğrencilere Eğitim Desteği Kartları Dağıtımı Başladı.

Eğitim 07.12.2022 - 15:10, Güncelleme: 07.12.2022 - 15:10
 

Akdeniz'de Öğrencilere Eğitim Desteği Kartları Dağıtımı Başladı.

Akdenizli Üniversite Öğrencilerine Eğitim Desteği Kartlarının Dağıtımı Başladı.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ikinci birleşiminde, Meclis üyelerinin oybirliği ile aldığı bir kararla, 2022-2023 Eğitim Öğretim Döneminde, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerini kazanan Akdenizli öğrencilere 2 BİN 300 TL; 2 yıllık bölüm kazanan öğrencilere de BİN 300 TL tutarında eğitim desteği sağlanması kararı alınmıştı. Destek, önümüzdeki günlerde hesaplara yatacak Akdeniz Belediyesi’nin sağladığı ve karşılıksız olan eğitim desteğine başvuran öğrencilere banka kartları dağıtılmaya başlandı. Eğitim destek başvurusunda bulunup banka kartlarını almak isteyen öğrenciler veya yakınlarının, Metropol Gökdelen binası güneyinde, 109’uncu Cadde üzerinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü hizmet binasına başvurması gerekiyor. Üniversitelerin 4 ve 2 yıllık bölümlerini kazanan Akdenizli öğrencilere teslim edilen banka kartlarına eğitim desteği önümüzdeki günlerde yüklenip cep telefonlarına kısa mesajla bildirilecek.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Akdenizli Üniversite Öğrencilerine Eğitim Desteği Kartlarının Dağıtımı Başladı.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ikinci birleşiminde, Meclis üyelerinin oybirliği ile aldığı bir kararla, 2022-2023 Eğitim Öğretim Döneminde, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerini kazanan Akdenizli öğrencilere 2 BİN 300 TL; 2 yıllık bölüm kazanan öğrencilere de BİN 300 TL tutarında eğitim desteği sağlanması kararı alınmıştı.

Destek, önümüzdeki günlerde hesaplara yatacak

Akdeniz Belediyesi’nin sağladığı ve karşılıksız olan eğitim desteğine başvuran öğrencilere banka kartları dağıtılmaya başlandı. Eğitim destek başvurusunda bulunup banka kartlarını almak isteyen öğrenciler veya yakınlarının, Metropol Gökdelen binası güneyinde, 109’uncu Cadde üzerinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü hizmet binasına başvurması gerekiyor.

Üniversitelerin 4 ve 2 yıllık bölümlerini kazanan Akdenizli öğrencilere teslim edilen banka kartlarına eğitim desteği önümüzdeki günlerde yüklenip cep telefonlarına kısa mesajla bildirilecek.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.