Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

20.10.2021 - 10:05, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 19 Ekim Muhtarlar Gününde ilçede görev yapan 56 mahalle muhtarıyla yemekte bir araya geldi.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, Garnizon Komutanı Taner Tükel, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, İlçe Jandarma Komutanı, MHP Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Belediye Başkan Yardımcıları ve Mahalle Muhtarları katıldı.   Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, muhtarların demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan kamu görevlileri olduğunu belirterek; “Muhtarlarımız mahallesinde yada köyünde tek başına devletin tüm kurumlarını temsil eden, vatandaşlarımızın acısına ortak olan, mutluluklarını paylaşan, hastalıkta ve sağlıkta gece gündüz demeden yalnız bırakmayan kamu görevlileridir. Mahallesinde yaşanan sorunları çözmek, vatandaşlarla belediyemiz arasında köprü kurmak için fedakarca çalışan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, hepsinin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.   Göreve geldiği günden bu yana ilçeye kazandırdığı hizmetlere değinen Başkan Kılınç: “Anamur Belediye Başkanlığı olarak 56 mahallemizde tamamında hizmet vermeye, muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin taleplerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana oluşturduğumuz tasarruf eden, kalıcı ve akılcı hizmetler üreten bir belediye olmaya gayret gösterdik ve çok şükür bunu başardık. Makine parkını güçlendiren kendi asfaltını, kendi mıcırını kendisi üreten Anamur Belediyesi bugün yıllardır hiç uğranmamış olan mahallelerimizde çok değerli hizmetler üretiyor. Büyükşehir yasasından kaynaklanan sıkıntılar, belediyemizin içerisinde bulunduğu mali problemleri bahane etmiyor, geldiğimiz günden bu yana oluşturduğumuz hizmet kervanı anlayışı ile 56 mahallemizin tamamında çalışmalar gerçekleştiriyoruz.” Dedi.   Görev süresinin sonuna kadar Anamur’da bütün problemleri çözerek kenti daha yaşanılabilir bir hale getireceğini ifade eden Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 19 Ekim Muhtarlar Günü anısına mahalle muhtarlarına plaket takdim etti. 
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 19 Ekim Muhtarlar Gününde ilçede görev yapan 56 mahalle muhtarıyla yemekte bir araya geldi.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, Garnizon Komutanı Taner Tükel, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, İlçe Jandarma Komutanı, MHP Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Belediye Başkan Yardımcıları ve Mahalle Muhtarları katıldı.

 

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, muhtarların demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan kamu görevlileri olduğunu belirterek; “Muhtarlarımız mahallesinde yada köyünde tek başına devletin tüm kurumlarını temsil eden, vatandaşlarımızın acısına ortak olan, mutluluklarını paylaşan, hastalıkta ve sağlıkta gece gündüz demeden yalnız bırakmayan kamu görevlileridir. Mahallesinde yaşanan sorunları çözmek, vatandaşlarla belediyemiz arasında köprü kurmak için fedakarca çalışan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, hepsinin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

Göreve geldiği günden bu yana ilçeye kazandırdığı hizmetlere değinen Başkan Kılınç: “Anamur Belediye Başkanlığı olarak 56 mahallemizde tamamında hizmet vermeye, muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin taleplerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana oluşturduğumuz tasarruf eden, kalıcı ve akılcı hizmetler üreten bir belediye olmaya gayret gösterdik ve çok şükür bunu başardık. Makine parkını güçlendiren kendi asfaltını, kendi mıcırını kendisi üreten Anamur Belediyesi bugün yıllardır hiç uğranmamış olan mahallelerimizde çok değerli hizmetler üretiyor. Büyükşehir yasasından kaynaklanan sıkıntılar, belediyemizin içerisinde bulunduğu mali problemleri bahane etmiyor, geldiğimiz günden bu yana oluşturduğumuz hizmet kervanı anlayışı ile 56 mahallemizin tamamında çalışmalar gerçekleştiriyoruz.” Dedi.

 

Görev süresinin sonuna kadar Anamur’da bütün problemleri çözerek kenti daha yaşanılabilir bir hale getireceğini ifade eden Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 19 Ekim Muhtarlar Günü anısına mahalle muhtarlarına plaket takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.