Anamur Belediyesi, Sahil Projesi’nde 2. Etap Çalışmalarını Başlattı.

Güncel 01.11.2022 - 14:55, Güncelleme: 02.11.2022 - 11:41
 

Anamur Belediyesi, Sahil Projesi’nde 2. Etap Çalışmalarını Başlattı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın vizyon projesi olarak nitelediği sahil projesi ikinci etap çalışmaları başladı.

5 ay önce birinci etap çalışmalarını tamamlayarak 19 mayıs 2022’de hizmete açan Anamur Belediyesi, Cerenler Mevkiinde bulunan 30 dönümlük alanda Sahil Projesi İkinci Etap Çalışmalarını başlattı. Birinci etaba entegre olarak gerçekleştirilecek olan yapım çalışmaları belediye personelleri tarafından yapılacak. Sahil projesi ikinci etabının 200 gün içerisinde tamamlanacağını duyuran Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “30.000 metrekarelik alan içerisine inşa edeceğimiz Sahil Projesi 2. Etap çalışmalarını bugün itibari ile başlattık. Yapım çalışmalarını yine belediyemizin imkanları ile gerçekleştireceğimiz projemizi 200 günde tamamlayarak 19 Mayıs 2023’de hizmete açacağız. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın vizyon projesi olarak nitelediği sahil projesi ikinci etap çalışmaları başladı.

5 ay önce birinci etap çalışmalarını tamamlayarak 19 mayıs 2022’de hizmete açan Anamur Belediyesi, Cerenler Mevkiinde bulunan 30 dönümlük alanda Sahil Projesi İkinci Etap Çalışmalarını başlattı. Birinci etaba entegre olarak gerçekleştirilecek olan yapım çalışmaları belediye personelleri tarafından yapılacak.

Sahil projesi ikinci etabının 200 gün içerisinde tamamlanacağını duyuran Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “30.000 metrekarelik alan içerisine inşa edeceğimiz Sahil Projesi 2. Etap çalışmalarını bugün itibari ile başlattık. Yapım çalışmalarını yine belediyemizin imkanları ile gerçekleştireceğimiz projemizi 200 günde tamamlayarak 19 Mayıs 2023’de hizmete açacağız. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.