Arbel A. Ş İSO 500 listesinde 3 firma ile bölgede ve ülkede istihdam ve yatırımın lideri oldu

08.07.2021 - 15:35, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Arbel A. Ş İSO 500 listesinde 3 firma ile bölgede ve ülkede istihdam ve yatırımın lideri oldu

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan Türkiye’nin en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşu listesinde 2020 yılı verilerine göre Mersin’de 6 firma yer aldı.

Türkiye'nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan Durum Gıda AŞ'nin başarısının ardından, bakliyat sektörünün önde gelen firmaları arasında bulunan Arbel A.Ş de İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' listesinde 4. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı. İSO’nun her yıl açıkladığı 'Türkiye'nin Birinci ve ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' raporuna göre, bu yıl ikinci 500'de yer alan Turkpulse Dış Ticaret A.Ş, listeye girmeyi başararak "merhaba" dedi.   Arbel A.Ş,  Arbella Makarna Firması Durum Gıda A.Ş ve Turkpulse Dış Ticaret A.Ş. ile bu firmalar bölgede en çok istihdam sağlayan firmalar olarak bu ünvanı ellerinde bulundurmaktalar.   Bilindiği üzere Türkiye’nin ihracat devi firmaları arasında gösterilen ve Mersin Çalışma ve İş Kurumu’nun bölgede en çok istihdam sağlayan firmalar arasında yer alan Arbel A.Ş ye Mersin İş Kur Müdürü Ali Koç Tarafından Teşekkür Plaketi verilmişti.   Arbel A.Ş Kurucu Başkanları Hasan Arslan  "Dünyaca ünlü markamız olan Arbella Makarna ve Pastavilla ’yı bünyesinde barındıran Durum Gıda A.Ş, İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı raporunda yer alarak bizleri gururlandırmıştır.   Bu yıl ilk defa yine gurup firmamızdan olan Turkpulse A.Ş İSO 500 ‘e girmesi bizlere mutluluk verdi. 60 yıldır izlediğimiz yol haritamızda bizler ülkemiz için her zaman çalışmayı, üretmeyi hedefleyen tüm grup firmalarımızla Yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek ülkemiz için istihdamdan pazarlama ve satışa kadar bölge ekonomisine katkı sağlamaya,  ayrıca sosyal sorumluluk projeleriyle de toplumun her kesimini kucaklamaya devam edeceğiz.. "dedi.
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan Türkiye’nin en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşu listesinde 2020 yılı verilerine göre Mersin’de 6 firma yer aldı.

Türkiye'nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan Durum Gıda AŞ'nin başarısının ardından, bakliyat sektörünün önde gelen firmaları arasında bulunan Arbel A.Ş de İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' listesinde 4. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı.


İSO’nun her yıl açıkladığı 'Türkiye'nin Birinci ve ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' raporuna göre, bu yıl ikinci 500'de yer alan Turkpulse Dış Ticaret A.Ş, listeye girmeyi başararak "merhaba" dedi.

 

Arbel A.Ş,  Arbella Makarna Firması Durum Gıda A.Ş ve Turkpulse Dış Ticaret A.Ş. ile bu firmalar bölgede en çok istihdam sağlayan firmalar olarak bu ünvanı ellerinde bulundurmaktalar.

 

Bilindiği üzere Türkiye’nin ihracat devi firmaları arasında gösterilen ve Mersin Çalışma ve İş Kurumu’nun bölgede en çok istihdam sağlayan firmalar arasında yer alan Arbel A.Ş ye Mersin İş Kur Müdürü Ali Koç Tarafından Teşekkür Plaketi verilmişti.

 

Arbel A.Ş Kurucu Başkanları Hasan Arslan  "Dünyaca ünlü markamız olan Arbella Makarna ve Pastavilla ’yı bünyesinde barındıran Durum Gıda A.Ş, İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı raporunda yer alarak bizleri gururlandırmıştır.

 

Bu yıl ilk defa yine gurup firmamızdan olan Turkpulse A.Ş İSO 500 ‘e girmesi bizlere mutluluk verdi. 60 yıldır izlediğimiz yol haritamızda bizler ülkemiz için her zaman çalışmayı, üretmeyi hedefleyen tüm grup firmalarımızla Yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek ülkemiz için istihdamdan pazarlama ve satışa kadar bölge ekonomisine katkı sağlamaya,  ayrıca sosyal sorumluluk projeleriyle de toplumun her kesimini kucaklamaya devam edeceğiz.. "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.