Arbel ve Durum Gıda 4 Ödülle Geceye Damgasını Vurdu

Ekonomi 05.10.2022 - 21:19, Güncelleme: 05.10.2022 - 22:11
 

Arbel ve Durum Gıda 4 Ödülle Geceye Damgasını Vurdu

‘Mersin’in Sanayi ve İhracat Yıldızları Ödül Töreni’nde Arbel ve Durum Gıda firmaları 4 ödül alarak geceye damga vurdu.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) işbirliğinde düzenlenen ‘Mersin’in Sanayi ve İhracat Yıldızları Ödül Töreni’nde 2021 yılı verilerine göre İSO ilk 500, ikinci 500 ve TİM ilk 1000 listesinde yer alan Mersin firmalarına ödülleri verildi.  Sanayicilerin ihtiyaç ve beklentilerinin ele alınıp değerlendirildiği geceye Vali Ali Hamza Pehlivan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Tarımsal Ürün İşleme ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta, Ticaret İl Müdürü Hüseyin Güçlü, Sanayi İl Müdürü Hasan Gül ile ödül alan sanayici ve ihracatçılar katıldı. Arbel Bakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mert Hazar ; ‘Arbel Bakliyat ve Arbella Makarna olarak Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alarak şehrimiz adına her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir gurur yaşadık. Listeye İSO 500, İSO ikinci 500 Sanayi Kuruluşu ve TİM  İhracatçı Firma Araştırmasında Arbel ve Durum Gıda firmalarımızla 4 ödül alarak girmemiz de başarımızı daima yukarıda tuttuğumuzu gösteriyor. Hem Üretim hem ihracata odaklanarak kentimiz ve ülkemizin başarısı için ekonomiye sunduğumuz katkıyı artıracağız. Bizim için başarılarımızın taçlanması elbette çok değerli ancak hedefimiz bu başarıyı sürdürmek ve diğer Firmalarımız için de aynı başarıyı sağlayabilmektir.’ dedi (MTSO) işbirliğinde düzenlenen ‘Mersin’in Sanayi ve İhracat Yıldızları Ödül Töreni’nde Arbel ve Durum Gıda ödülleri ; 2021 yılı İSO 500 Sanayi Kuruluşu Araştırmasında listede olan Arbel Bakliyat Hububat San. Tic. AŞ. 2021 yılı İSO İkinci 500 Sanayi Kuruluşu Araştırmasında listede olan Durum Gıda San. ve Tic. AŞ. 2021 yılı TİM 1000 İhracatçı Firma Araştırmasında listede olan Arbel Bakliyat Hububat San. Tic. AŞ. 2021 yılı TİM 1000 İhracatçı Firma Araştırmasında listede olan Durum Gıda San. ve Tic. AŞ.                                                                                                                                                       
‘Mersin’in Sanayi ve İhracat Yıldızları Ödül Töreni’nde Arbel ve Durum Gıda firmaları 4 ödül alarak geceye damga vurdu.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) işbirliğinde düzenlenen ‘Mersin’in Sanayi ve İhracat Yıldızları Ödül Töreni’nde 2021 yılı verilerine göre İSO ilk 500, ikinci 500 ve TİM ilk 1000 listesinde yer alan Mersin firmalarına ödülleri verildi. 

Sanayicilerin ihtiyaç ve beklentilerinin ele alınıp değerlendirildiği geceye Vali Ali Hamza Pehlivan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Tarımsal Ürün İşleme ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta, Ticaret İl Müdürü Hüseyin Güçlü, Sanayi İl Müdürü Hasan Gül ile ödül alan sanayici ve ihracatçılar katıldı.

Arbel Bakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mert Hazar ; ‘ Arbel Bakliyat ve Arbella Makarna olarak Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alarak şehrimiz adına her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir gurur yaşadık. Listeye İSO 500, İSO ikinci 500 Sanayi Kuruluşu ve TİM  İhracatçı Firma Araştırmasında Arbel ve Durum Gıda firmalarımızla 4 ödül alarak girmemiz de başarımızı daima yukarıda tuttuğumuzu gösteriyor. Hem Üretim hem ihracata odaklanarak kentimiz ve ülkemizin başarısı için ekonomiye sunduğumuz katkıyı artıracağız. Bizim için başarılarımızın taçlanması elbette çok değerli ancak hedefimiz bu başarıyı sürdürmek ve diğer Firmalarımız için de aynı başarıyı sağlayabilmektir.’ dedi

(MTSO) işbirliğinde düzenlenen ‘Mersin’in Sanayi ve İhracat Yıldızları Ödül Töreni’nde Arbel ve Durum Gıda ödülleri ;

2021 yılı İSO 500 Sanayi Kuruluşu Araştırmasında listede olan Arbel Bakliyat Hububat San. Tic. AŞ.
2021 yılı İSO İkinci 500 Sanayi Kuruluşu Araştırmasında listede olan Durum Gıda San. ve Tic. AŞ.
2021 yılı TİM 1000 İhracatçı Firma Araştırmasında listede olan Arbel Bakliyat Hububat San. Tic. AŞ.
2021 yılı TİM 1000 İhracatçı Firma Araştırmasında listede olan Durum Gıda San. ve Tic. AŞ.

                                                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.