Arbel ve Durum Gıda İSO 500'e girerek gurur kaynağı oldular.

Ekonomi 26.09.2023 - 19:16, Güncelleme: 26.09.2023 - 19:35
 

Arbel ve Durum Gıda İSO 500'e girerek gurur kaynağı oldular.

Arbel Bakliyat Hububat ve Durum Gıda İSO’nun gerçekleştirdiği Türkiye'nin en büyük 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasında ilk 500’e girerek bir kez daha gurur kaynağı oldular.

Dünyanın bir çok ülkesinde ve Türkiye de bulunan üretim tesisleriyle Mersin kentine, ülkemize istihdam ve katma değer sağlayan Arbel Hububat Bakliyat ve Arbel grubunun içerisinde yer alan, kaliteli ürün ve istikrarlı hizmet vizyonu ile yoluna devam ederek Arbella Makarna’yı tüm dünyaya tanıtan Durum Gıda ile birlikte İSO’nun gerçekleştirdiği Türkiye'nin en büyük 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasında ilk 500’e girerek gurur kaynağı oldular. Yılın başarılı iş insanı ödülü, Avrupa Kalite Ödülü, Yılın gıda markası ödülü, istihdam ödülleri gibi sayısız ödüllerin sahibi ve bir çok sosyal sorumluluk projelerinin de ev sahipliğini yapan Arbel’in kurucu başkanı Hasan Arslan, İSO 500 listesinde 2 şirketlerinin yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendilerini gururlandıran bir tablo olduğunu dile getiren Arbel’in kurucu başkanı Hasan Arslan, “ İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 2022 yılı en büyük 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasına göre 2 şirketimizin ilk 500 listesinde yer aldığını gururla öğrenmiş bulunmaktayız. Arbel Bakliyat Hububat 279. ve Durum Gıda makarna da 493. sırada yer almıştır. Tüm grup şirketlerimizin bir arada değerlendirildiğinde; üretimden satış listesinde 139’uncu, net satış listesinde ise 85’inci sırada yer alarak bizleri onurlandıran bir tablo ortaya çıkmıştır. İlimizin ve ülkemizin ekonomi ve ihracatına katkı sağladıkları için firmamızın yöneticilerini,tüm çalışanlarını tebrik ediyor, başarımızı daha üst noktalara taşıyabilmek için çalışmalarımızın devam edeceğini taahüt ederek teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.                                                                                                                                                                                                                                 
Arbel Bakliyat Hububat ve Durum Gıda İSO’nun gerçekleştirdiği Türkiye'nin en büyük 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasında ilk 500’e girerek bir kez daha gurur kaynağı oldular.

Dünyanın bir çok ülkesinde ve Türkiye de bulunan üretim tesisleriyle Mersin kentine, ülkemize istihdam ve katma değer sağlayan Arbel Hububat Bakliyat ve Arbel grubunun içerisinde yer alan, kaliteli ürün ve istikrarlı hizmet vizyonu ile yoluna devam ederek Arbella Makarna’yı tüm dünyaya tanıtan Durum Gıda ile birlikte İSO’nun gerçekleştirdiği Türkiye'nin en büyük 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasında ilk 500’e girerek gurur kaynağı oldular.

Yılın başarılı iş insanı ödülü, Avrupa Kalite Ödülü, Yılın gıda markası ödülü, istihdam ödülleri gibi sayısız ödüllerin sahibi ve bir çok sosyal sorumluluk projelerinin de ev sahipliğini yapan Arbel’in kurucu başkanı Hasan Arslan, İSO 500 listesinde 2 şirketlerinin yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kendilerini gururlandıran bir tablo olduğunu dile getiren Arbel’in kurucu başkanı Hasan Arslan, “ İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 2022 yılı en büyük 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasına göre 2 şirketimizin ilk 500 listesinde yer aldığını gururla öğrenmiş bulunmaktayız. Arbel Bakliyat Hububat 279. ve Durum Gıda makarna da 493. sırada yer almıştır.

Tüm grup şirketlerimizin bir arada değerlendirildiğinde; üretimden satış listesinde 139’uncu, net satış listesinde ise 85’inci sırada yer alarak bizleri onurlandıran bir tablo ortaya çıkmıştır.

İlimizin ve ülkemizin ekonomi ve ihracatına katkı sağladıkları için firmamızın yöneticilerini,tüm çalışanlarını tebrik ediyor, başarımızı daha üst noktalara taşıyabilmek için çalışmalarımızın devam edeceğini taahüt ederek teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.                                                                                                                                                                                                                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.