Başkan Bozdoğan Alifakı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Güncel 01.06.2023 - 18:45, Güncelleme: 01.06.2023 - 18:45
 

Başkan Bozdoğan Alifakı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Bozdoğan, ‘Tarsus’un Sadece Bu Gününe Değil Geleceğine Değer Katıyoruz’dedi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, mahallelerin belediye yönetimine katılımını, yerel karar süreçlerine dâhil olmalarını ve demokratik değerlerin güçlenmesini sağlamak amacıyla mahalle buluşmaları gerçekleştiriyor. Alifakı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Bozdoğan, mahallenin sorunlarını yerinde dinledi, taleplerini not aldı. Tarsus Belediyesi’nin varlığını her bir mahallede hissettirdiklerini ifade eden Başkan Bozdoğan, “Yerel demokrasinin güçlenmesi ve mahallelerimizin kalkınması için katılımcı bir yaklaşımla, mahalle halkımızla bağlarımız daha da güçleniyor.” ifadelerini kullandı. Sık sık mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk bozdoğan mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sıkıntılarını birinci ağızdan öğrenmek ve bu doğrultuda çözümler üretmek için Alifakı Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle muhtarları ile görüşen Başkan Bozdoğan, muhtarların taleplerini yerinde dinleyerek not aldı ve birimlerini yönlendirdi. Mahalle ziyaretlerinin yatırım ve hizmetlerin yerinde planlanmasında büyük katkı sağladığını ifade eden Başkan Bozdoğan birebir diyalog kurmaya önem veriyor. “HEMŞEHRİLERİMİZİN YAŞAM STANDARTLARININ YÜKSELTİLMESİNE KATKI SAĞLIYORUZ” Amaçlarının Tarsus’un sadece bu gününe değil geleceğine de değer katmak olduklarını ifade eden Başkan Bozdoğan, “Bu akşam Alifakı Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik, talep ve isteklerini dinledik. Muhtarımız Ahmet Yağır ve vatandaşlarımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarının tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlıyoruz. Amacımız Tarsus’un sadece bu gününe değil geleceğine de değer katmaktır.” şeklinde konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                              
Başkan Bozdoğan, ‘Tarsus’un Sadece Bu Gününe Değil Geleceğine Değer Katıyoruz’dedi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, mahallelerin belediye yönetimine katılımını, yerel karar süreçlerine dâhil olmalarını ve demokratik değerlerin güçlenmesini sağlamak amacıyla mahalle buluşmaları gerçekleştiriyor. Alifakı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Bozdoğan, mahallenin sorunlarını yerinde dinledi, taleplerini not aldı. Tarsus Belediyesi’nin varlığını her bir mahallede hissettirdiklerini ifade eden Başkan Bozdoğan, “Yerel demokrasinin güçlenmesi ve mahallelerimizin kalkınması için katılımcı bir yaklaşımla, mahalle halkımızla bağlarımız daha da güçleniyor.” ifadelerini kullandı.

Sık sık mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk bozdoğan mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sıkıntılarını birinci ağızdan öğrenmek ve bu doğrultuda çözümler üretmek için Alifakı Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle muhtarları ile görüşen Başkan Bozdoğan, muhtarların taleplerini yerinde dinleyerek not aldı ve birimlerini yönlendirdi. Mahalle ziyaretlerinin yatırım ve hizmetlerin yerinde planlanmasında büyük katkı sağladığını ifade eden Başkan Bozdoğan birebir diyalog kurmaya önem veriyor.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN YAŞAM STANDARTLARININ YÜKSELTİLMESİNE KATKI SAĞLIYORUZ”

Amaçlarının Tarsus’un sadece bu gününe değil geleceğine de değer katmak olduklarını ifade eden Başkan Bozdoğan, “Bu akşam Alifakı Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik, talep ve isteklerini dinledik. Muhtarımız Ahmet Yağır ve vatandaşlarımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarının tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlıyoruz. Amacımız Tarsus’un sadece bu gününe değil geleceğine de değer katmaktır.” şeklinde konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.