Başkan Bozdoğan Sayesinde İlk Defa Anıtkabir’i Gördüler

Güncel 18.05.2023 - 15:11, Güncelleme: 18.05.2023 - 15:11
 

Başkan Bozdoğan Sayesinde İlk Defa Anıtkabir’i Gördüler

Tarsus Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile daha önce hiç Anıtkabir’i görmemiş öğrenciler için Ankara gezisi düzenledi.

Kadın ve Aile Müdürlüğüne Bağlı Erdinç Şahin Gençlik Merkezi koordinesinde gerçekleştirilen Ankara gezisi ile Gülek İbrahim Günay Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne 7 farklı köyden taşımalı sistem ile gelen 32 öğrenci Anıtkabir’i ilk defa gördü. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,” Gençlerimiz bizim için çok kıymetli, tüm çabamız onlar daha iyi bir geleceğe sahip olsun diye. Onlara Atamız tarafından armağan edilen 19 Mayıs’ı, Anıtkabir gezisi ile taçlandırdık ” ifadelerini kullandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile gençleri mutlu etmek için harekete geçen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Bozdoğan daha önce Anıtkabir’i görmemiş gençler için bir Ankara gezisi organize etti. Anıtkabir’i ilk defa ziyaret eden ve taşımalı sistem ile 7 farklı köyden Gülek İbrahim Günay Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim alan 32 genç duygu dolu anlar yaşadı. Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne Bağlı Erdinç Şahin Gençlik Merkezi koordinesinde düzenlenen tur ile gençler sabah saatlerinde Ankara’ya vardı. İlk durak olan, efsanelere konu olan ve çeşitli kuş türlerine ev sahipliği yapan Mogan Gölü’ne varan gençler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Anıtkabir'e ulaşan gençler Aslanlı Yol'dan Atatürk'ün mozolesine doğru yürüdüler. Anıtkabir’de duygu dolu anlar yaşan gençler bu gezi imkânını tanıyan Başkan Bozdoğan’a teşekkür ettiler.  Ardından ülkenin temellerinin atıldığı 1.TBMM’yi ziyaret eden gençler rehber eşliğinde meclisin nasıl işlediğine dair önemli bilgiler edindiler. Etnografya Müzesi, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzelerini de ziyaret eden gençler tarihe tanıklık ettiler. Gezi turu, Tuz Gölü ziyaretinin ardından son buldu. “BU GEZİYİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM” Bu gezi için mutluluğunu dile getiren öğrenci Betül köşeci,” Daha önce Anıtkabir’i görme şansına erişmemiştik. Başkanımız 19 Mayıs’ta yani bizim bayramımızda bizlere bu gezi turunu hediye etti. Her şey için çok teşekkür ederiz. Bu geziyi hiç unutmayacağım” dedi. “GENÇLERİMİZİN DAHA İYİ BİR GELECEĞE SAHİP OLMASI ADINA ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ” Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Derya Akşanlı, “ Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezimizde gençlerimizin daha iyi bir geleceğe sahip olması adına çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında da Gülek İbrahim Günay Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne 7 köyden taşımalı sistem ile gelen 32 öğrenci için Ankara gezisi düzenledik. Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan gençlerimizin mutlulukları adına böyle bir ziyareti armağan etti. Tüm gençlerimizi gençlik merkezimize bekliyoruz” İfadelerini kullandı.  
Tarsus Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile daha önce hiç Anıtkabir’i görmemiş öğrenciler için Ankara gezisi düzenledi.

Kadın ve Aile Müdürlüğüne Bağlı Erdinç Şahin Gençlik Merkezi koordinesinde gerçekleştirilen Ankara gezisi ile Gülek İbrahim Günay Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne 7 farklı köyden taşımalı sistem ile gelen 32 öğrenci Anıtkabir’i ilk defa gördü. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,” Gençlerimiz bizim için çok kıymetli, tüm çabamız onlar daha iyi bir geleceğe sahip olsun diye. Onlara Atamız tarafından armağan edilen 19 Mayıs’ı, Anıtkabir gezisi ile taçlandırdık ” ifadelerini kullandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile gençleri mutlu etmek için harekete geçen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Bozdoğan daha önce Anıtkabir’i görmemiş gençler için bir Ankara gezisi organize etti. Anıtkabir’i ilk defa ziyaret eden ve taşımalı sistem ile 7 farklı köyden Gülek İbrahim Günay Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim alan 32 genç duygu dolu anlar yaşadı. Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne Bağlı Erdinç Şahin Gençlik Merkezi koordinesinde düzenlenen tur ile gençler sabah saatlerinde Ankara’ya vardı. İlk durak olan, efsanelere konu olan ve çeşitli kuş türlerine ev sahipliği yapan Mogan Gölü’ne varan gençler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Anıtkabir'e ulaşan gençler Aslanlı Yol'dan Atatürk'ün mozolesine doğru yürüdüler. Anıtkabir’de duygu dolu anlar yaşan gençler bu gezi imkânını tanıyan Başkan Bozdoğan’a teşekkür ettiler.  Ardından ülkenin temellerinin atıldığı 1.TBMM’yi ziyaret eden gençler rehber eşliğinde meclisin nasıl işlediğine dair önemli bilgiler edindiler. Etnografya Müzesi, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzelerini de ziyaret eden gençler tarihe tanıklık ettiler. Gezi turu, Tuz Gölü ziyaretinin ardından son buldu.

“BU GEZİYİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM”

Bu gezi için mutluluğunu dile getiren öğrenci Betül köşeci,” Daha önce Anıtkabir’i görme şansına erişmemiştik. Başkanımız 19 Mayıs’ta yani bizim bayramımızda bizlere bu gezi turunu hediye etti. Her şey için çok teşekkür ederiz. Bu geziyi hiç unutmayacağım” dedi.

“GENÇLERİMİZİN DAHA İYİ BİR GELECEĞE SAHİP OLMASI ADINA ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Derya Akşanlı, “ Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezimizde gençlerimizin daha iyi bir geleceğe sahip olması adına çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında da Gülek İbrahim Günay Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne 7 köyden taşımalı sistem ile gelen 32 öğrenci için Ankara gezisi düzenledik. Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan gençlerimizin mutlulukları adına böyle bir ziyareti armağan etti. Tüm gençlerimizi gençlik merkezimize bekliyoruz” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.