Başkan Bozdoğan 'Sevgi, barış ve huzur dolu bir bayram dilerim'

Güncel 26.06.2023 - 20:01, Güncelleme: 26.06.2023 - 20:01
 

Başkan Bozdoğan 'Sevgi, barış ve huzur dolu bir bayram dilerim'

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,'Tüm vatandaşlarımıza paylaşmanın ve hoşgörünün hâkim olduğu sevgi, barış ve huzur dolu bir bayram dilerim.' dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini dileyerek, “Tüm vatandaşlarımıza paylaşmanın ve hoşgörünün hâkim olduğu sevgi, barış ve huzur dolu bir bayram dilerim.” dedi.  Başkan Bozdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı;  Yardımlaşma ve dayanışma mevsiminin en güzel esintisini üzerimizde hissettiğimiz, küslüklerin ortadan kalktığı, barışın birleştirici gücünün hâkim olduğu, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı hep beraber kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar,  birlik ve beraberlik içinde yaşamanın anlam ve değerinin kuvvetlendiği, kırgınlıkların giderilip barış ve hoşgörü gibi değerlerin ön plana taşındığı, büyük küçük herkesin ortak paydada buluştuğu özel günlerdir. Yardımlaşmayı ve dayanışmayı güçlendiren, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştıran, ortak duygularda buluşturan bayramlar ayrıca huzur ve coşku kaynağıdır. Bu sene Kurban Bayramı'nda, bizi ayakta tutan insanlık ve beraberlik değerlerini daha kuvvetli bir şekilde hatırlayacağız. Bayramın anlamını yaşatarak kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum. Tarsus Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık. Sizlerin bayramı daha rahat karşılayabilmeniz için ekiplerimizle bayram boyunca her türlü duruma hazır bir şekilde hizmetinizde olacağız. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; tüm dünyaya sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,'Tüm vatandaşlarımıza paylaşmanın ve hoşgörünün hâkim olduğu sevgi, barış ve huzur dolu bir bayram dilerim.' dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini dileyerek, “Tüm vatandaşlarımıza paylaşmanın ve hoşgörünün hâkim olduğu sevgi, barış ve huzur dolu bir bayram dilerim.” dedi. 

Başkan Bozdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı;  Yardımlaşma ve dayanışma mevsiminin en güzel esintisini üzerimizde hissettiğimiz, küslüklerin ortadan kalktığı, barışın birleştirici gücünün hâkim olduğu, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı hep beraber kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar,  birlik ve beraberlik içinde yaşamanın anlam ve değerinin kuvvetlendiği, kırgınlıkların giderilip barış ve hoşgörü gibi değerlerin ön plana taşındığı, büyük küçük herkesin ortak paydada buluştuğu özel günlerdir. Yardımlaşmayı ve dayanışmayı güçlendiren, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştıran, ortak duygularda buluşturan bayramlar ayrıca huzur ve coşku kaynağıdır. Bu sene Kurban Bayramı'nda, bizi ayakta tutan insanlık ve beraberlik değerlerini daha kuvvetli bir şekilde hatırlayacağız. Bayramın anlamını yaşatarak kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum. Tarsus Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık. Sizlerin bayramı daha rahat karşılayabilmeniz için ekiplerimizle bayram boyunca her türlü duruma hazır bir şekilde hizmetinizde olacağız. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; tüm dünyaya sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.