Başkan Engin, ‘Kadın”Barışın Elçisi, Yaşamın Kendisidir’

Güncel 07.03.2022 - 16:00, Güncelleme: 07.03.2022 - 16:00
 

Başkan Engin, ‘Kadın”Barışın Elçisi, Yaşamın Kendisidir’

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, çağdaş ve ileri bir toplum için kadınlarımızın işgücü olarak üretime katılması, toplumsal yaşamda eşit şartlarda hayat bulması gerektiğini söyledi.

İş dünyasında kadın-erkek ayrımının yapılmadan, eşitlikçi yaklaşım ile tüm sektörlerde herkese aynı şartlar doğrultusunda şans verilmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Engin: “Laik, demokratik bir ülke, gelişmiş bir toplum kadına verilen değerle mümkündür. Ülkemizde yasalar kadını, erkeği eşit görmektedir. Bu eşitliğin toplumsal yaşamda da sağlanması önemlidir. ” Günümüze emeği ile değer katan kadınlarımızın; ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel alanda desteklenmesinin önemine değinen Başkan Engin; çalışma hayatında, istihdamda ve üretimde eşit oranda düzenlemeler yapılması gerektiğini vurguladı. Kadınların, gelişmiş toplumun temel taşı olduğunu söyleyen MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin; Savaşların gölgesinde kutladığımız bugünün eşit, adil, özgür bir yaşam için mücadele eden, toplumsal yaşamın vazgeçilmezi olan tüm kadınlarımızın barış günü olma umuduyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. “
MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, çağdaş ve ileri bir toplum için kadınlarımızın işgücü olarak üretime katılması, toplumsal yaşamda eşit şartlarda hayat bulması gerektiğini söyledi.

İş dünyasında kadın-erkek ayrımının yapılmadan, eşitlikçi yaklaşım ile tüm sektörlerde herkese aynı şartlar doğrultusunda şans verilmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Engin: “Laik, demokratik bir ülke, gelişmiş bir toplum kadına verilen değerle mümkündür. Ülkemizde yasalar kadını, erkeği eşit görmektedir. Bu eşitliğin toplumsal yaşamda da sağlanması önemlidir. ”

Günümüze emeği ile değer katan kadınlarımızın; ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel alanda desteklenmesinin önemine değinen Başkan Engin; çalışma hayatında, istihdamda ve üretimde eşit oranda düzenlemeler yapılması gerektiğini vurguladı.

Kadınların, gelişmiş toplumun temel taşı olduğunu söyleyen MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin; Savaşların gölgesinde kutladığımız bugünün eşit, adil, özgür bir yaşam için mücadele eden, toplumsal yaşamın vazgeçilmezi olan tüm kadınlarımızın barış günü olma umuduyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.