Başkan Engin’den 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Güncel 01.05.2023 - 09:47, Güncelleme: 01.05.2023 - 09:47
 

Başkan Engin’den 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, çalışma hayatının zor şartlarında ekmeğini kazananların, üretimin yükünü çekerek ülkemizin ekonomisine katkıda bulunanların günüdür” dedi. Mayıs 1886 yılında ABD’nin Chicago eyaletinde, haklarını savunan emekçilere yönelik üzücü olayların ardından dünyada her yıl kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, 1923 yılından beri ülkemizde kutlandığını hatırlattı ve üreterek kalkınmanın kilit noktasında yer alan emekçilerin ortaya koyduğu çabaya vurgu yaptı. Başkan Engin “Ülkemizin her geçen gün gelişmesi ve büyümesi için emekçilerimizin katkısı göz ardı edilmemelidir. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; üretimin her zamankinden daha fazla önem kazandığı bu dönemde çalışan kardeşlerimizin memleketine, milletine, ailesine, ekonomik yaşantımıza sunduğu katkıları unutmamalıyız” İfadelerini kullandı. MESİAD Başkanı Engin, 1977 yılında 1 mayıs kutlamaları esnasında hayatını kaydeden emekçilerimizi saygıyla anıyor, emek ve beyin göçünün ülkemizin dışına çıkmasının engellenmesi için önlemler alınması gerektiğini vurguladı. Başkan Engin; ”11 ilimizi doğrudan etkileyen deprem felaketi sonrasında büyük fedakarlıklarda bulunan vatandaşlarımızın ve tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, çalışma hayatının zor şartlarında ekmeğini kazananların, üretimin yükünü çekerek ülkemizin ekonomisine katkıda bulunanların günüdür” dedi.

Mayıs 1886 yılında ABD’nin Chicago eyaletinde, haklarını savunan emekçilere yönelik üzücü olayların ardından dünyada her yıl kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, 1923 yılından beri ülkemizde kutlandığını hatırlattı ve üreterek kalkınmanın kilit noktasında yer alan emekçilerin ortaya koyduğu çabaya vurgu yaptı. Başkan Engin “Ülkemizin her geçen gün gelişmesi ve büyümesi için emekçilerimizin katkısı göz ardı edilmemelidir. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; üretimin her zamankinden daha fazla önem kazandığı bu dönemde çalışan kardeşlerimizin memleketine, milletine, ailesine, ekonomik yaşantımıza sunduğu katkıları unutmamalıyız” İfadelerini kullandı.

MESİAD Başkanı Engin, 1977 yılında 1 mayıs kutlamaları esnasında hayatını kaydeden emekçilerimizi saygıyla anıyor, emek ve beyin göçünün ülkemizin dışına çıkmasının engellenmesi için önlemler alınması gerektiğini vurguladı.

Başkan Engin; ”11 ilimizi doğrudan etkileyen deprem felaketi sonrasında büyük fedakarlıklarda bulunan vatandaşlarımızın ve tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.