Başkan Gültak, Esnaf Ve Vatandaşlarla Buluştu

Güncel 17.04.2023 - 15:20, Güncelleme: 17.04.2023 - 15:20
 

Başkan Gültak, Esnaf Ve Vatandaşlarla Buluştu

Halk ziyaretlerine hız veren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçeye bağlı mahalle muhtarları, çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde AK Parti Mersin 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Havva Sibel Söylemez ile parti yetkilileri ile birlikte, kentin en işlek bölgelerinden biri olan Kuvai Milliye (Hastane) Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaf ve belediyeye ait Kadın Emeği Diyarında, el emeği göz nuru ürünlerinin satışını yapan kadınları ziyaret etti. Yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Gültak, özellikle gençlerin birlikte fotoğraf çekme isteği ile karşılaştı. Esnaf gezisi sırasında, sosyal medyada “1 Milyon Mehmet” olarak tanınan internet fenomeni Mehmet Bucak ile de karşılaşan Başkan Gültak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşların talebini tek tek dinleyip not ettirdi Kuvai Milliye ve Kadın Emeği Diyarı’nda faaliyet gösteren esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet edip dile getirilen talep ve sıkıntıları not aldıran Başkan Gültak, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Gün içerisinde Camişerif, İhsaniye ve Mahmudiye mahalle muhtarlıklarını da ziyaret eden Başkan Gültak, muhtarlarla sohbet etti. Diğer yandan Başkan Gültak; AK Parti Mersin Milletvekili Adayları Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez ile birlikte Gülnar-Bir Derneği’nin hafta sonunda düzenlediği iftar programına da katıldı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Halk ziyaretlerine hız veren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçeye bağlı mahalle muhtarları, çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde AK Parti Mersin 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Havva Sibel Söylemez ile parti yetkilileri ile birlikte, kentin en işlek bölgelerinden biri olan Kuvai Milliye (Hastane) Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaf ve belediyeye ait Kadın Emeği Diyarında, el emeği göz nuru ürünlerinin satışını yapan kadınları ziyaret etti. Yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Gültak, özellikle gençlerin birlikte fotoğraf çekme isteği ile karşılaştı. Esnaf gezisi sırasında, sosyal medyada “1 Milyon Mehmet” olarak tanınan internet fenomeni Mehmet Bucak ile de karşılaşan Başkan Gültak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Esnaf ve vatandaşların talebini tek tek dinleyip not ettirdi

Kuvai Milliye ve Kadın Emeği Diyarı’nda faaliyet gösteren esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet edip dile getirilen talep ve sıkıntıları not aldıran Başkan Gültak, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Gün içerisinde Camişerif, İhsaniye ve Mahmudiye mahalle muhtarlıklarını da ziyaret eden Başkan Gültak, muhtarlarla sohbet etti. Diğer yandan Başkan Gültak; AK Parti Mersin Milletvekili Adayları Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez ile birlikte Gülnar-Bir Derneği’nin hafta sonunda düzenlediği iftar programına da katıldı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.