Başkan Gültak, Kırsal Mahallelere Çıkarma Yaptı

Güncel 26.04.2023 - 18:25, Güncelleme: 26.04.2023 - 18:25
 

Başkan Gültak, Kırsal Mahallelere Çıkarma Yaptı

Başkan Gültak, Akdeniz’de değişim ve dönüşümün sürmesi için 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.

Başkan Gültak ve beraberindeki heyetin yoğun ilgi gördüğü ve kurban kesilerek karşılandığı buluşmalarda, 1 gün içinde Demirhisar, Kürkçü, Aşağı ve Yukarı Burhan, Yanpar, Parmakkurdu, Puğkaracadağ, Hebilli, Esenli, Iğdır, Akdam ve Bekirde mahalleleri ziyaret edildi. Heyet; Akdeniz’in tarımsal üretiminin ağırlıkta olduğu mahallelerde üreticilerle de bir araya geldi. Başkan Gültak, mahalle ziyaretlerinde küçük çocukları da unutmayıp hediyelerle onları sevindirdi. Akdeniz’in değişimi; hizmet, proje ve yatırımların sürmesi için destek istedi Her mahallede vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak; göreve geldiği 4 yılda Akdeniz’i değiştiren hizmet ve projeleri özetledi. “Yakın geçmişte terör, sokak olayları ve uyuşturucu ile gündeme gelen Akdeniz’de artık barış, kardeşlik, huzur ve hoşgörü hâkim” diyen Başkan Gültak; “Akdeniz’de birilerinin hayalini dahi kuramayacağı hizmet, proje ve yatırımlar getirdik. Başta Çay ve Barış mahalleleri kentsel dönüşüm projeleri, spora yönelik yatırımlar, üniversiteye hazırlanan gençlerimiz için ücretsiz etüt merkezi olmak üzere, Akdeniz’i dönüştüren ve geleceğe hazırlayan hizmet ve projelere imza attık. Kadınları farklı illerimizde günübirlik gezilere götürüyoruz. Elbette bu hizmetler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri sayesinde gerçekleşti. Akdeniz’in dönüşümünün sürmesi ve siz değerli vatandaşlarımıza hak ettiğiniz hizmetleri ve kent yaşamını sunabilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu anlamda 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde en doğru kararı vereceğinize inanıyorum” ifadelerini kullandı. AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı da mahalle sakinlerine hitabında, gösterdikleri yoğun ilgi ve teveccüh nedeniyle şükranlarını sundu.                                                                                                                                                                                                                      
Başkan Gültak, Akdeniz’de değişim ve dönüşümün sürmesi için 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.

Başkan Gültak ve beraberindeki heyetin yoğun ilgi gördüğü ve kurban kesilerek karşılandığı buluşmalarda, 1 gün içinde Demirhisar, Kürkçü, Aşağı ve Yukarı Burhan, Yanpar, Parmakkurdu, Puğkaracadağ, Hebilli, Esenli, Iğdır, Akdam ve Bekirde mahalleleri ziyaret edildi. Heyet; Akdeniz’in tarımsal üretiminin ağırlıkta olduğu mahallelerde üreticilerle de bir araya geldi. Başkan Gültak, mahalle ziyaretlerinde küçük çocukları da unutmayıp hediyelerle onları sevindirdi.

Akdeniz’in değişimi; hizmet, proje ve yatırımların sürmesi için destek istedi

Her mahallede vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak; göreve geldiği 4 yılda Akdeniz’i değiştiren hizmet ve projeleri özetledi. “Yakın geçmişte terör, sokak olayları ve uyuşturucu ile gündeme gelen Akdeniz’de artık barış, kardeşlik, huzur ve hoşgörü hâkim” diyen Başkan Gültak; “Akdeniz’de birilerinin hayalini dahi kuramayacağı hizmet, proje ve yatırımlar getirdik.

Başta Çay ve Barış mahalleleri kentsel dönüşüm projeleri, spora yönelik yatırımlar, üniversiteye hazırlanan gençlerimiz için ücretsiz etüt merkezi olmak üzere, Akdeniz’i dönüştüren ve geleceğe hazırlayan hizmet ve projelere imza attık. Kadınları farklı illerimizde günübirlik gezilere götürüyoruz.

Elbette bu hizmetler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri sayesinde gerçekleşti. Akdeniz’in dönüşümünün sürmesi ve siz değerli vatandaşlarımıza hak ettiğiniz hizmetleri ve kent yaşamını sunabilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu anlamda 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde en doğru kararı vereceğinize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı da mahalle sakinlerine hitabında, gösterdikleri yoğun ilgi ve teveccüh nedeniyle şükranlarını sundu.                                                                                                                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.