Başkan Gültak, Kuvayi Milliye Caddesi esnafını ziyaret etti

Güncel 13.05.2023 - 16:40, Güncelleme: 13.05.2023 - 16:40
 

Başkan Gültak, Kuvayi Milliye Caddesi esnafını ziyaret etti

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, seçime artık saatler kala, halk buluşmalarına devam ediyor.

Mersin’in en hareketli bölgelerinden biri olan Kuvayi Milliye Caddesi’ni boydan boya gezerek esnaf ve alışverişe çıkan veya çarşıyı gezen her yaştan vatandaşla bir araya gelen Başkan Gültak, seçmenlerden; yarın yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçiminde sandık başına gidip demokratik haklarını mutlaka kullanmalarını, vatandaşlık görevlerine yerine getirmelerini istedi. Sevgi seli ile karşılaştı Halkın yoğun ilgisi ve adeta sevgi seli ile karşılaşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ikram edilen çaylar eşliğinde vatandaşlarla sohbet etti, dile getirdikleri kimi sıkıntı ve taleplerini dinledi. Ulu Cami avlusunu mesken edinen güvercinlere de yem atan Başkan Gültak, karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilendi, çeşitli oyuncaklar ve zekâ geliştirici oyun setlerini küçüklere hediye etti. Kimi anlarda ise Başkan Gültak ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların adeta sıraya girdiği de görüldü. Sohbet ettiği vatandaşların taleplerini not ettirip çözümü için birim müdürlerine talimat veren Başkan Gültak, özellikle yarın yapılacak seçimin öneminin altını çizdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili adaylarına destek istedi, oy verecek seçmenlere sandığa gitmeleri çağrısını yineledi. Bakan Nebati ile karşılaşma… Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti esnasında, kentte seçim çalışmalarını sürdüren Hazine Maliye Bakanı ve Mersin Milletvekili Nureddin Nebati ile de karşılaştı. Seçim otobüsüne binen Başkan Gültak, Bakan Nebati ile birlikte cadde üzerinde toplanıp sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı; Anneler Günü’nü kutladı. “Ülkemizin her alanda yükselişi; Akdeniz’de değişimin sürmesi için…” Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gültak; “Gerek ülkemizde yakaladığımız huzur, barış ve kardeşlik ikliminin sürmesi, ayrıca ekonomik kalkınmada yeni bir şahlanış döneminin başlaması için vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Diğer yandan Akdeniz ilçemizde sağladığımız barış, huzur ve kardeşliğin devamı ile birlikte, 4 yıl içinde gerçekleştirdiğimiz inanılmaz değişim ve dönüşümün sürmesi, insanlarımızın hayatını değiştiren proje ve yatırımların artarak devam etmesi için, kıymetli halkımızın yarın desteğini talep ediyorum. Sandık başına gidecek tüm seçmenlere; Yeni Türkiye Yüzyılının inşasına ve yükselişine destek vermeye, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve değerli milletvekili adaylarımıza omuz ve destek vermeye davet ediyorum” dedi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, gün içerisinde Eski Mersin Devlet Hastanesi civarında faaliyet gösteren esnaf ve mahalle sakinleri ile de bir araya geldi, yarın yapılacak seçimde destek istedi.  
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, seçime artık saatler kala, halk buluşmalarına devam ediyor.

Mersin’in en hareketli bölgelerinden biri olan Kuvayi Milliye Caddesi’ni boydan boya gezerek esnaf ve alışverişe çıkan veya çarşıyı gezen her yaştan vatandaşla bir araya gelen Başkan Gültak, seçmenlerden; yarın yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçiminde sandık başına gidip demokratik haklarını mutlaka kullanmalarını, vatandaşlık görevlerine yerine getirmelerini istedi.

Sevgi seli ile karşılaştı

Halkın yoğun ilgisi ve adeta sevgi seli ile karşılaşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ikram edilen çaylar eşliğinde vatandaşlarla sohbet etti, dile getirdikleri kimi sıkıntı ve taleplerini dinledi. Ulu Cami avlusunu mesken edinen güvercinlere de yem atan Başkan Gültak, karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilendi, çeşitli oyuncaklar ve zekâ geliştirici oyun setlerini küçüklere hediye etti.

Kimi anlarda ise Başkan Gültak ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların adeta sıraya girdiği de görüldü. Sohbet ettiği vatandaşların taleplerini not ettirip çözümü için birim müdürlerine talimat veren Başkan Gültak, özellikle yarın yapılacak seçimin öneminin altını çizdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili adaylarına destek istedi, oy verecek seçmenlere sandığa gitmeleri çağrısını yineledi.

Bakan Nebati ile karşılaşma…

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti esnasında, kentte seçim çalışmalarını sürdüren Hazine Maliye Bakanı ve Mersin Milletvekili Nureddin Nebati ile de karşılaştı. Seçim otobüsüne binen Başkan Gültak, Bakan Nebati ile birlikte cadde üzerinde toplanıp sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı; Anneler Günü’nü kutladı.

“Ülkemizin her alanda yükselişi; Akdeniz’de değişimin sürmesi için…”

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gültak; “Gerek ülkemizde yakaladığımız huzur, barış ve kardeşlik ikliminin sürmesi, ayrıca ekonomik kalkınmada yeni bir şahlanış döneminin başlaması için vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz.

Diğer yandan Akdeniz ilçemizde sağladığımız barış, huzur ve kardeşliğin devamı ile birlikte, 4 yıl içinde gerçekleştirdiğimiz inanılmaz değişim ve dönüşümün sürmesi, insanlarımızın hayatını değiştiren proje ve yatırımların artarak devam etmesi için, kıymetli halkımızın yarın desteğini talep ediyorum.

Sandık başına gidecek tüm seçmenlere; Yeni Türkiye Yüzyılının inşasına ve yükselişine destek vermeye, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve değerli milletvekili adaylarımıza omuz ve destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, gün içerisinde Eski Mersin Devlet Hastanesi civarında faaliyet gösteren esnaf ve mahalle sakinleri ile de bir araya geldi, yarın yapılacak seçimde destek istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.