Başkan Kılınç, 'Fırsatçılara Geçit Vermeyeceğiz'

Güncel 27.12.2021 - 17:15, Güncelleme: 30.12.2021 - 11:39
 

Başkan Kılınç, 'Fırsatçılara Geçit Vermeyeceğiz'

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, son günlerde ülke gündeminde olan fahiş fiyat tartışmalarına yönelik olarak zabıta müdürlüğü ekipleri ile ilçede bulunan marketlerde etiket kontrolü ve fiyat denetimi yaptıklarını belirtti.

Döviz kurunun artması ile birlikte yüzde yüzü aşan fiyat artışlarının, son dönemde dövizde yaşanan düşüşle birlikte aşağıya doğru çekileceğini belirten Belediye Başkanı Kılınç, bu süreci fırsata çevirmeyi düşünenlerin vatandaşlar üzerinden para kazanmasına müsade etmeyeceklerini belirtti. Yapılan denetimlerde şu ana kadar fahiş fiyat uygulamasına rastlamadıklarını da belirten Başkan Kılınç: "İlçemizde bulunan marketlere yönelik etiket kontrolü ve fiyat denetimi yapıyoruz. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz duruma rastlamadık. Denetim yaptığımız iş yeri yetkililerinin de temennisi fiyatların biran önce düşmesi şeklinde. Krizi fırsata çevirerek sadece para kazanmaya odaklanmayan, vatandaşın cebini de düşünen esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın temel gıda maddeleri başta olmak üzere bütün ihtiyaçlarını en uygun fiyata alabilmesi için denetimlerimizi arttırarak sürdüreceğiz" dedi. 
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, son günlerde ülke gündeminde olan fahiş fiyat tartışmalarına yönelik olarak zabıta müdürlüğü ekipleri ile ilçede bulunan marketlerde etiket kontrolü ve fiyat denetimi yaptıklarını belirtti.

Döviz kurunun artması ile birlikte yüzde yüzü aşan fiyat artışlarının, son dönemde dövizde yaşanan düşüşle birlikte aşağıya doğru çekileceğini belirten Belediye Başkanı Kılınç, bu süreci fırsata çevirmeyi düşünenlerin vatandaşlar üzerinden para kazanmasına müsade etmeyeceklerini belirtti.

Yapılan denetimlerde şu ana kadar fahiş fiyat uygulamasına rastlamadıklarını da belirten Başkan Kılınç: "İlçemizde bulunan marketlere yönelik etiket kontrolü ve fiyat denetimi yapıyoruz. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz duruma rastlamadık. Denetim yaptığımız iş yeri yetkililerinin de temennisi fiyatların biran önce düşmesi şeklinde. Krizi fırsata çevirerek sadece para kazanmaya odaklanmayan, vatandaşın cebini de düşünen esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın temel gıda maddeleri başta olmak üzere bütün ihtiyaçlarını en uygun fiyata alabilmesi için denetimlerimizi arttırarak sürdüreceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.