Başkan Özyiğit, zabıta personeliyle buluştu

08.09.2021 - 16:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Başkan Özyiğit, zabıta personeliyle buluştu

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Başkan Özyiğit, zabıta ekiplerinin her zaman büyük bir özveri ile görevlerini yerine getirdiğini söyledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,  Zabıta Haftası kapsamında CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.    Büyük bir özveri ile çalışan zabıta personelinin gününü kutlayan Başkan Özyiğit,  “İsterim ve dilerim ki zabıtalarımızın tırnağına zarar gelmesin. Onlar büyük bir özveri ile çalışıyor. Zaman zaman vatandaşla ya da toplumda huzursuzluk yaratan unsurlarla karşı karşıya geliyorlar. Onlara çalışmalarında başarılar diliyorum, emeklerine, yüreklerine sağlık. Bugün toplumda belirli bir huzuru ve güvenliği yakaladıysak bunda zabıtanın payı çok büyüktür." dedi.    CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de , “Yenişehir’de yaşayan biri olarak Yenişehir Belediyesi zabıtalarımızın yoğun bir şekilde çalıştıklarını görüyoruz. Zabıta arkadaşlarımızın gününü kutluyorum. Belediye başkanları gibi çalışkanlar, kentimizin güzelleşmesi için güçlerini halka hizmet sevgisinden alıyorlar” diye konuştu.   Ziyaret sonunda Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit günün anısına CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve Zabıta Müdürü Ahmet Kurt ile birlikte pasta kesti.  
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Başkan Özyiğit, zabıta ekiplerinin her zaman büyük bir özveri ile görevlerini yerine getirdiğini söyledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,  Zabıta Haftası kapsamında CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. 

 

Büyük bir özveri ile çalışan zabıta personelinin gününü kutlayan Başkan Özyiğit,  “İsterim ve dilerim ki zabıtalarımızın tırnağına zarar gelmesin. Onlar büyük bir özveri ile çalışıyor. Zaman zaman vatandaşla ya da toplumda huzursuzluk yaratan unsurlarla karşı karşıya geliyorlar. Onlara çalışmalarında başarılar diliyorum, emeklerine, yüreklerine sağlık. Bugün toplumda belirli bir huzuru ve güvenliği yakaladıysak bunda zabıtanın payı çok büyüktür." dedi.

 

 CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de , “Yenişehir’de yaşayan biri olarak Yenişehir Belediyesi zabıtalarımızın yoğun bir şekilde çalıştıklarını görüyoruz. Zabıta arkadaşlarımızın gününü kutluyorum. Belediye başkanları gibi çalışkanlar, kentimizin güzelleşmesi için güçlerini halka hizmet sevgisinden alıyorlar” diye konuştu.

 

Ziyaret sonunda Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit günün anısına CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve Zabıta Müdürü Ahmet Kurt ile birlikte pasta kesti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.