Başkan Yılmaz, Oyunu Kullandı

Güncel 14.05.2023 - 15:52, Güncelleme: 14.05.2023 - 15:52
 

Başkan Yılmaz, Oyunu Kullandı

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.

Mithat Toroğlu Mahallesi’nde bulunan 19 Mayıs Ortaokulu’nda, 2243 numaralı sandıkta eşi Meltem Yılmaz ile birlikte oyunu kullanan Başkan Yılmaz; seçimlerin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni etti. Sınıfları tek tek ziyaret ederek sandık görevlilerine de kolaylıklar dileyen Başkan Yılmaz, hemşehrileriyle sohbet etti. Başkan Yılmaz; “Oyumuzu kullandık. Milletimizin iradesi yönetime yansıyacak. Cumhurbaşkanımızı ve Milletvekillerimizi seçiyoruz. Katılımın yüksek olduğunu görüyorum ve sakin bir oy kullanma süreci yaşanıyor. Vatanımıza, devletimize, milletimize ve Mersinimize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Tüm annelerin Anneler Günü’nü de kutlayan Başkan Yılmaz; “Annelerimiz, bizim en değerli varlıklarımız. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.

Mithat Toroğlu Mahallesi’nde bulunan 19 Mayıs Ortaokulu’nda, 2243 numaralı sandıkta eşi Meltem Yılmaz ile birlikte oyunu kullanan Başkan Yılmaz; seçimlerin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni etti.

Sınıfları tek tek ziyaret ederek sandık görevlilerine de kolaylıklar dileyen Başkan Yılmaz, hemşehrileriyle sohbet etti.

Başkan Yılmaz; “Oyumuzu kullandık. Milletimizin iradesi yönetime yansıyacak. Cumhurbaşkanımızı ve Milletvekillerimizi seçiyoruz. Katılımın yüksek olduğunu görüyorum ve sakin bir oy kullanma süreci yaşanıyor. Vatanımıza, devletimize, milletimize ve Mersinimize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Tüm annelerin Anneler Günü’nü de kutlayan Başkan Yılmaz; “Annelerimiz, bizim en değerli varlıklarımız. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.