Başkan Yılmaz’dan 10 Kasım Mesajı

Güncel 09.11.2022 - 22:38, Güncelleme: 09.11.2022 - 22:38
 

Başkan Yılmaz’dan 10 Kasım Mesajı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

“Ulu Önderimiz Atatürk’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Atatürk, yurdumuzun en karanlık, en zor zamanlarında kararlılığı ve azmi ile Türk milletinin geleceğini aydınlatan büyük bir devlet adamıdır. Bizler de fikir, eser ve inkılaplarının her daim emanetçisi olacağız.” dedi. Başkan Yılmaz, ““Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyen Ulu Önderimizin bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimize her zaman sahip çıkacak ve ülkemizin muasır medeniyetler üzerinde bir ülke olması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.” diye konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

“Ulu Önderimiz Atatürk’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Atatürk, yurdumuzun en karanlık, en zor zamanlarında kararlılığı ve azmi ile Türk milletinin geleceğini aydınlatan büyük bir devlet adamıdır. Bizler de fikir, eser ve inkılaplarının her daim emanetçisi olacağız.” dedi.

Başkan Yılmaz, ““Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyen Ulu Önderimizin bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimize her zaman sahip çıkacak ve ülkemizin muasır medeniyetler üzerinde bir ülke olması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.” diye konuştu.                              

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.