Başkan Zeki Üren, Ramazan Bayramını ve 23 Nisan'ı kutladı

Güncel 23.04.2023 - 11:44, Güncelleme: 23.04.2023 - 11:49
 

Başkan Zeki Üren, Ramazan Bayramını ve 23 Nisan'ı kutladı

MİSİAD Mersin İl Başkanı Zeki Üren, yayınladığı mesajla Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramını yaşadıklarını belirten MİSİAD Mersin İl Başkanı Zeki Üren, “.ülkemizi derinden sarsan deprem felaketi nedeniyle maalesef buruk bir şekilde karşılıyoruz. Dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu bayramda, tüm insanların birbirini sevgiyle kucaklamasını temenni eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.”dedi Üren, “23 nisan aynı zamanda Türkiye'nin geleceği olan çocuklarımızın bayramı. 23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği tarihtir.Asil bir milletin verdiği bağımsızlık mücadelesinin ardından birlik ve beraberliğin bayraklaştığı gün olmuştur. 23 Nisan 1929 tarihinde Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etmiş ve bu tarihten itibaren 23 Nisan yurt sathında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşımaktadır. Geleceğimizi temsil eden değerli çocuklarımız, geçmişten aldığınız güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Bu duygu, düşünce ve umutlarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anarken,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, en içten dileklerimle kutluyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                          
MİSİAD Mersin İl Başkanı Zeki Üren, yayınladığı mesajla Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramını yaşadıklarını belirten MİSİAD Mersin İl Başkanı Zeki Üren, “.ülkemizi derinden sarsan deprem felaketi nedeniyle maalesef buruk bir şekilde karşılıyoruz. Dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu bayramda, tüm insanların birbirini sevgiyle kucaklamasını temenni eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.”dedi

Üren, “23 nisan aynı zamanda Türkiye'nin geleceği olan çocuklarımızın bayramı. 23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği tarihtir.Asil bir milletin verdiği bağımsızlık mücadelesinin ardından birlik ve beraberliğin bayraklaştığı gün olmuştur. 23 Nisan 1929 tarihinde Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etmiş ve bu tarihten itibaren 23 Nisan yurt sathında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşımaktadır. Geleceğimizi temsil eden değerli çocuklarımız, geçmişten aldığınız güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir.

Bu duygu, düşünce ve umutlarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anarken,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, en içten dileklerimle kutluyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.