Bizim Kafe’ye Zarar Veren Şahıslar Yakalandı

Güncel 02.12.2021 - 11:38, Güncelleme: 02.12.2021 - 11:38
 

Bizim Kafe’ye Zarar Veren Şahıslar Yakalandı

Mersin Büyükşehir Belediyesine ait, Bizim Kafe isimli işyeri bahçesinde bulunan masa, sandalye ve çiçek saksısına zarar veren şahıslar yakalandı.

Konu ile ilgili Mersin Emniyet Müdürlüğü şu açıklmada bulundu: İnönü Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Özgecan Aslan Meydanı yanında bulunan,  ‘ildiği bildirilmiş ve olayla ilgili Polis Merkez Amirliğimizce MALA ZARAR VERME olayından tahkikat başlatılmıştır.                   Konu ile ilgili faili meçhul şahısların tespitine yönelik yaptığımız çalışmalarda elde edilen kamera kayıtlarının yapılan çözümlenmesinde, olayı gerçekleştiren şahısların İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık ve Kasten Yaralama Suçlarından şüpheli olarak kaydı bulunan B. C. E. ve Kasten Yaralama ve Dolandırıcılık suçlarından şüpheli olarak kaydı bulunan C. B. G. isimli şahıslar olduğu tespit edildi ve şahıslar ekiplerimizce 01.12.2021 günü yakalanırken Nöbetçi C. Savcısının talimatları doğrultusunda gerekli adli işlemler yapılmaktadır. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Mersin Büyükşehir Belediyesine ait, Bizim Kafe isimli işyeri bahçesinde bulunan masa, sandalye ve çiçek saksısına zarar veren şahıslar yakalandı.

Konu ile ilgili Mersin Emniyet Müdürlüğü şu açıklmada bulundu:

İnönü Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Özgecan Aslan Meydanı yanında bulunan,  ‘ildiği bildirilmiş ve olayla ilgili Polis Merkez Amirliğimizce MALA ZARAR VERME olayından tahkikat başlatılmıştır.           

       Konu ile ilgili faili meçhul şahısların tespitine yönelik yaptığımız çalışmalarda elde edilen kamera kayıtlarının yapılan çözümlenmesinde, olayı gerçekleştiren şahısların İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık ve Kasten Yaralama Suçlarından şüpheli olarak kaydı bulunan B. C. E. ve Kasten Yaralama ve Dolandırıcılık suçlarından şüpheli olarak kaydı bulunan C. B. G. isimli şahıslar olduğu tespit edildi ve şahıslar ekiplerimizce 01.12.2021 günü yakalanırken Nöbetçi C. Savcısının talimatları doğrultusunda gerekli adli işlemler yapılmaktadır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.