Büyükşehir Personeli Yangın Konusunda Bilgilendiriliyor

Güncel 30.11.2022 - 23:18, Güncelleme: 30.11.2022 - 23:18
 

Büyükşehir Personeli Yangın Konusunda Bilgilendiriliyor

Büyükşehir Tarsus Koordinasyon Biriminde Uygulamalı Eğitim Çalışması…

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin değişik birimlerinde çalışan personelleri, olası yangın olaylarında nasıl davranılması gerektiği, özellikle yangın tüplerinin ne şekilde kullanılacağı konularında, program dahilinde bilgilendirilmeye devam ediliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Koordinasyon Şube Müdürlüğü bahçesinde ve Toplu Taşıma Grup Amirliği’nde, bu konuyla ilgili eğitim çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Tarsus Grup Amirliği’nde görevli eğitim amiri İsmail Ceyran tarafından gerçekleştirilen her iki yangın bilgilendirme çalışmasında, olası müdahalelerde yangın tüplerinin cinsi ve kullanım şekilleri hakkında detaylı bilgi verildi. Mutfaklarda ocakta oluşabilecek yağ yangını, elektrik kontağından kaynaklanabilecek alevlenmeler, sobadan çıkabilecek yangınlar ve diğer durumlarda yangın tüplerinin hangisinin nasıl ve ne şekilde kullanılacağı hakkında detaylı bilgi veren İsmail Ceyran, yangın tüplerinin kullanımı esnasında rüzgarın muhakkak arkaya alınması gerektiğinin altını çizdi. Eğitim çalışmalarında kontrollü olarak yakılan alanlara yangın tüpleriyle müdahale edilerek, tüplerin kullanım şekilleri personele bizzat gösterildi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Büyükşehir Tarsus Koordinasyon Biriminde Uygulamalı Eğitim Çalışması…

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin değişik birimlerinde çalışan personelleri, olası yangın olaylarında nasıl davranılması gerektiği, özellikle yangın tüplerinin ne şekilde kullanılacağı konularında, program dahilinde bilgilendirilmeye devam ediliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Koordinasyon Şube Müdürlüğü bahçesinde ve Toplu Taşıma Grup Amirliği’nde, bu konuyla ilgili eğitim çalışması gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Tarsus Grup Amirliği’nde görevli eğitim amiri İsmail Ceyran tarafından gerçekleştirilen her iki yangın bilgilendirme çalışmasında, olası müdahalelerde yangın tüplerinin cinsi ve kullanım şekilleri hakkında detaylı bilgi verildi.

Mutfaklarda ocakta oluşabilecek yağ yangını, elektrik kontağından kaynaklanabilecek alevlenmeler, sobadan çıkabilecek yangınlar ve diğer durumlarda yangın tüplerinin hangisinin nasıl ve ne şekilde kullanılacağı hakkında detaylı bilgi veren İsmail Ceyran, yangın tüplerinin kullanımı esnasında rüzgarın muhakkak arkaya alınması gerektiğinin altını çizdi.

Eğitim çalışmalarında kontrollü olarak yakılan alanlara yangın tüpleriyle müdahale edilerek, tüplerin kullanım şekilleri personele bizzat gösterildi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.