Çani’ye iş dünyasından destek sürüyor

Güncel 04.04.2023 - 11:53, Güncelleme: 04.04.2023 - 11:53
 

Çani’ye iş dünyasından destek sürüyor

Milletvekili aday adayı İsa Çani Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ve Meclis Başkanı Münir Şen’e ziyarette bulunarak, destek istedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri öncesi CHP’den aday adaylığını koyan Lojistik sektörünün önemli isimlerinden İsa Çani, temaslarını sürdürüyor. Çani Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ve Meclis Başkanı Münir Şen’e ziyarette bulunarak, destek istedi.  CHP’den aday adaylığını açıkladığı andan itibaren parti tabanında heyecan yaratan ve iş dünyasından da büyük ilgi gören İş İnsanı İsa Çani, Mersin Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. MTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir ve Meclis Başkanı Münir Şen’i ziyaret eden Çani, her iki başkandan da destek istedi. Çani ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Mersin hububat ve bakliyat sektörünün ana damarlarından biri ve uzunca bir dönem dünya bakliyat borsasını belirleyen bir merkezdi. Bu sektörün kentimiz için üretim ve istihdam açısından önemini yakından biliyorum. Bende bu sektörün yıllarca  lojistik kısmında çalıştım. Ne var ki tarım alanlarındaki daralma bu sektörün en önemli sorunlarından biri. Bu nedenle yeterli üretim maalesef yok. 14 Mayıs’tan sonra üretim tabanlı bir hükümetin neferi olarak bu hayati sorunun üzerine dikkatle gideceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü bağımsızlık ve büyük devlet olmanın yegane şartı üretimdir.” dedi. Öte yandan Çani, kendisini ağırlayan Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir ve Meclis Başkanı Münir Şen’e teşekkür etti. Her iki başkan da Çani’nin  ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, iş dünyasından bir ismin siyasi alanda kendilerini temsil edecek olmasından dolayı  çok mutlu olduklarını söyledi.                                                                                                                                                                                                        
Milletvekili aday adayı İsa Çani Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ve Meclis Başkanı Münir Şen’e ziyarette bulunarak, destek istedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri öncesi CHP’den aday adaylığını koyan Lojistik sektörünün önemli isimlerinden İsa Çani, temaslarını sürdürüyor. Çani Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ve Meclis Başkanı Münir Şen’e ziyarette bulunarak, destek istedi. 

CHP’den aday adaylığını açıkladığı andan itibaren parti tabanında heyecan yaratan ve iş dünyasından da büyük ilgi gören İş İnsanı İsa Çani, Mersin Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. MTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir ve Meclis Başkanı Münir Şen’i ziyaret eden Çani, her iki başkandan da destek istedi. Çani ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “ Mersin hububat ve bakliyat sektörünün ana damarlarından biri ve uzunca bir dönem dünya bakliyat borsasını belirleyen bir merkezdi. Bu sektörün kentimiz için üretim ve istihdam açısından önemini yakından biliyorum. Bende bu sektörün yıllarca  lojistik kısmında çalıştım. Ne var ki tarım alanlarındaki daralma bu sektörün en önemli sorunlarından biri. Bu nedenle yeterli üretim maalesef yok. 14 Mayıs’tan sonra üretim tabanlı bir hükümetin neferi olarak bu hayati sorunun üzerine dikkatle gideceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü bağımsızlık ve büyük devlet olmanın yegane şartı üretimdir.” dedi.
Öte yandan Çani, kendisini ağırlayan Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir ve Meclis Başkanı Münir Şen’e teşekkür etti. Her iki başkan da Çani’nin  ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, iş dünyasından bir ismin siyasi alanda kendilerini temsil edecek olmasından dolayı  çok mutlu olduklarını söyledi.                                                                                                                                                                                                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.