CHP adayı Dinçer Tarsus’ta meşale ve konfetilerle karşıladı

Güncel 24.04.2023 - 19:04, Güncelleme: 24.04.2023 - 19:04
 

CHP adayı Dinçer Tarsus’ta meşale ve konfetilerle karşıladı

Dinçer, 100. Yıl Atatürk Çarşısı esnafı tarafından meşaleler yakılarak ve konfeti patlatılarak coşkuyla karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer’e  Tarsus’ta esnaf odası başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantı sonrası kucaklaştığı esnaf ve vatandaşlar tarafından sevgi gösterisinde bulunuldu. Dinçer, 100. Yıl Atatürk Çarşısı esnafı tarafından meşaleler yakılarak  ve konfeti patlatılarak coşkuyla karşılandı. Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varol ile birlikte Tarsus’ta kurulu esnaf odası başkanları ile bir araya gelerek esnafın ve Mersinlilerin desteği ile esnafın ve ülkenin kronikleşen sorunlarına çare üretmek, tek adam rejiminden yeniden parlamenter sisteme geçilmesi adına aday olduğunu söyledi. Dinçer daha sonra ise partililer ve oda başkanları ile birlikte Yarenlik alanı, Cengiz Topel Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafın ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği CHP adayı Dinçer, buradan ise Yüzüncü Yıl Atatürk Çarşısına geçti. Dinçer, 100. Yıl çarşı esnafı tarafından meşaleler yakılıp, konfetiler patlatılarak ‘Esnaf seninle gurur duyuyor’ ‘ Esnafın yüzakı Talat Dinçer’ sloganları eşliğinde karşılandı. Bu ilgi karşısında Dinçer, ‘Esnafın bu meşalesi ülkemizi aydınlatacak’ dedi. Çarşı esnafı ve alış veriş yapan Tarsusluların kucak açtığı Talat Dinçer, mutfaktaki yangının söndürülmesi, esnafın sırtındaki vergi yükünün hafifletilmesi,  halkın alım gücünün  arttırılması, köylüye, çiftçiye ucuz mazot ve gübre desteği verilmesi  gibi konular başta olmak üzere Mersinlilerin ve ülkenin sorunlarının millet ittifakı iktidarı ile sona erdirileceğini ifade etti. Dinçer, ‘Bunun için yapılması gereken iki şey, CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nun başkan seçilmesi ve CHP’nin iktidara getirilmesi. Bizlere gösterilen bu ilgi, verilen destek ve duyulan güven 14 Mayıs baharının müjdecisi’ diye konuştu.                                                                                                                                                            
Dinçer, 100. Yıl Atatürk Çarşısı esnafı tarafından meşaleler yakılarak ve konfeti patlatılarak coşkuyla karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer’e  Tarsus’ta esnaf odası başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantı sonrası kucaklaştığı esnaf ve vatandaşlar tarafından sevgi gösterisinde bulunuldu. Dinçer, 100. Yıl Atatürk Çarşısı esnafı tarafından meşaleler yakılarak  ve konfeti patlatılarak coşkuyla karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varol ile birlikte Tarsus’ta kurulu esnaf odası başkanları ile bir araya gelerek esnafın ve Mersinlilerin desteği ile esnafın ve ülkenin kronikleşen sorunlarına çare üretmek, tek adam rejiminden yeniden parlamenter sisteme geçilmesi adına aday olduğunu söyledi.

Dinçer daha sonra ise partililer ve oda başkanları ile birlikte Yarenlik alanı, Cengiz Topel Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafın ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği CHP adayı Dinçer, buradan ise Yüzüncü Yıl Atatürk Çarşısına geçti. Dinçer, 100. Yıl çarşı esnafı tarafından meşaleler yakılıp, konfetiler patlatılarak ‘Esnaf seninle gurur duyuyor’ ‘ Esnafın yüzakı Talat Dinçer’ sloganları eşliğinde karşılandı. Bu ilgi karşısında Dinçer, ‘Esnafın bu meşalesi ülkemizi aydınlatacak’ dedi.

Çarşı esnafı ve alış veriş yapan Tarsusluların kucak açtığı Talat Dinçer, mutfaktaki yangının söndürülmesi, esnafın sırtındaki vergi yükünün hafifletilmesi,  halkın alım gücünün  arttırılması, köylüye, çiftçiye ucuz mazot ve gübre desteği verilmesi  gibi konular başta olmak üzere Mersinlilerin ve ülkenin sorunlarının millet ittifakı iktidarı ile sona erdirileceğini ifade etti. Dinçer, ‘Bunun için yapılması gereken iki şey, CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nun başkan seçilmesi ve CHP’nin iktidara getirilmesi. Bizlere gösterilen bu ilgi, verilen destek ve duyulan güven 14 Mayıs baharının müjdecisi’ diye konuştu.                                                                                                                                                        

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.